MinMote tester årets hår-hype: Dyson Airwrap

Vil du punge ut for glamorøse Hollywood-krøller kan Dyson Airwrap være hårstyleren for deg.

Publisert:

Du har sikkert sett den «magiske» hårstyleren Dyson Air Wrap på YouTube eller i sosiale medier.
Den innovative krølltangen slo ned som en bombe i skjønnhetsbransjen, og ble raskt årets store hårhype. Det som skiller Airwrap fra andre hårstylere er at denne selv trekker håret rundt krøllstaven.

Men med en prislapp på 4999 kroner, gjør denne et skikkelig innhugg i lommeboken for de fleste.

Er den verdt det? Les testen og se videoen i toppen av artikkelen!

Hårstyleren har 110.000 omdreininger i minuttet, og benytter seg av coanda-effekten til å blåse håret i form. Den blir aldri over 150 grader, og skal på denne måten være mer skånsom for håret.

HÅR

Er Cutters like bra som dyrere alternativer?

Varianten MinMote har testet kommer med hårføner, krøllelement til både 30 millimeter og 40 millimeter, to forskjellige glattebørster og en rundbørste.

Styleren skal brukes på håndkletørt hår, og på denne måten kan man spare et steg i stylingen, selv om det likevel tar lenger til enn å bruke en klassisk rettetang.

En klassisk blowdry gir inntrykk av et glamorøst, sunt og friskt hår, men med rundbørste og hårføner kan det være vanskelig å få til på egen hånd. Med den riktige teknikken gjør Airwrap jobben for deg.

Les også: Slik kan du jukse deg til perfekt blowdry

Selve maskinen er ikke tung å holde, og den har god rekkevidde. Krøllene blir glamorøse, og de ulike børstene etterlater håret blankt. Det er et alt-i-ett-verktøy som har alt du trenger.

Konklusjon:

Dette er et hårverktøy for tech-nerden som liker å ha frisørfikset hår. Om du fikser håret ofte, og gjerne vil ha en god blow dry, kan det være verdt å investere i dette hårverktøyet selv om det koster. Det som trekker ned helhetsinntrykket er prisen. Man kan få samme resultat med langt billigere produkter.

Publisert: