Kylie Jenners frisør: Dette er den perfekte festfrisyren

FRISYREN SOM GJELDER: Denne sveisen har stjerner som Kylie Jenner og Shay Mitchell tatt i bruk den siste tiden. Rikke Gajda (bildet) viser deg hvordan du kopierer looken.

Norske Rikke Gajda styler noen av Hollywoods største stjerner. Den siste tiden har hun falt spesielt for én sveis.

Malin Gaden
Publisert:

Rikke Gajda (31) er fra Nesbygda i Svelvik, men jobber nå som frisør i Hollywood. På kundelisten hennes finner du noen navn du mest sannsynlig kjenner igjen: Kylie Jenner (25), Shay Mitchell (35) og Becky G (25). For å nevne noen.

Hun har også stylet Cara Delevingne (30) til selveste Met-gallaen, og hadde også en vesentlig rolle i de mye omtalte søndagsgudstjenestene til Kanye West (45). Hun har i et intervju med MinMote uttalt at det er vanskelig å trekke frem det største øyeblikket i karrieren, men er det én ting hun aldri vil glemme er det da hun dro til Kim Kardashian (42) for første gang.

– Det føltes veldig surrealistisk. Et par måneder senere sitter vi på kjøkkenbordet hennes og spiser middag og ser på «Keeping Up with Kardashians» sammen.

FRA NESBYGDA TIL HOLLYWOOD: Rikke Gajda er frisør for noen av USAs største stjerner.

Den siste tiden har hun delt noen bilder av kjente fjes på Instagram, som alle er blitt stylet med samme frisyre. Er det dette som er stjernenes favoritt akkurat nå?

– Som med de fleste ting, så kommer ting tilbake i mote. Det er så gøy! Jeg føler vi er veldig inne i en Pamela Anderson-periode med sexy og avslappet 90-tallshår for tiden.

Frisyren vi snakker om er denne som er blitt sett på Kylie Jenner, Shay Mitchell og Becky G. Sistnevnte stylet Rikke Gajda til American Music Awards i november.

FESTSTEMT: Da Becky G skulle delta på årets American Music Awards, var det norske Rikke Gajda som skulle style håret hennes. Valget falt på denne looken som er inspirert av 90-tallshår.

– Det er en veldig fin frisyre som bryter opp et veldig pyntet antrekk. Det er oppsatt, men har samtidig røffe trekk som ikke er så polert.

Ifølge frisøren passer denne sveisen ekstra godt nå.

– Det er den perfekte julebordsfrisyren! Både fordi den er enkel å gjøre selv, men den passer til både et veldig pyntet antrekk, men også noe mer avslappet.

Dersom du vil gå for samme sveis som Kylie Jenner, er det et par ting som er greit å huske på.

– Denne frisyren er faktisk best på hår som ikke har vært vasket på et par dager, og som gjerne har et par runder med tørrsjampo i seg, tipser Gajda.

Det er fordi du gjerne skal ha litt tørr tekstur i håret.

– Bruk gjerne en teksturspray og krøll det hvis du vil ha mer definert tekstur. Deretter deler du bare av det du vil ha frem som lugg, og setter resten opp i en hestehale.

Til slutt bruker hun spenner for å feste håret fra hestehalen der man skulle ønske.

– Husk at dette ikke skal se perfekt ut! Luggen kan du føne med en rundbørste, eller krølle fremover for en gardinlugg-effekt.

Ønsker du å gå for samme hår som Kylie Jenner? I videoen under viser frisøren deg hvordan du gjør det:

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: