Hemmeligheten bak Gigi Hadids falske bob avslørt

It-jenta Gigi Hadid (20) overrasket alle med den korte sveisen på American Music Awards. Nå avslører stjernens stylist hvordan det hele var en bløff.

Gigi Hadid

ENGLEHÅR: Vi er vant til å se Gigi med langt, bølgete hår slik som på Victoria's Secret-showet tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix

Gigi Hadid

KORT BOB: Gigi overrasket med en kortklipt frisyre på American Music Awards tidligere denne uken. Det viste seg at den nye frisyren kun er en parykk. Foto: NTB scanpix

At den korte bob-frisyren var falsk, røpet Hadid riktignok til Marie Claire allerede på den røde løperen. Og umiddelbart begynte motepressen å klø seg i hodet over hvordan den blonde superstjernen kunne stille med kort hår - når det faktisk ikke var klippet?

Svaret: En kort klipp foran, og parykk bak.

LANGE LOKKER: Gigi Hadids lange lyse hår har nærmest blitt et signaturtrekk. Her backstage før årets Victoria's Secretshow. Foto: NTB Scanpix
LANGE LOKKER: Gigi Hadids lange lyse hår har nærmest blitt et signaturtrekk. Her backstage før årets Victoria's Secretshow. Foto: NTB Scanpix

Det røper Hadids frisør Bryce Scarlett til Cosmopolitan. Scarlett forteller at Hadid allerede hadde oppklippet hår foran, og at han derfor laget en halv parykk i samme lengde som de festet bak. Deretter ble de lange lokkene pakket inn under parykken.

Hemmeligheten for å få det hele til å se ekte ut, var også en superglatt blow-out (ja, det kommer en video på MinMote om hvordan du gjør det om ikke lenge), og en glossy spray for å få den litt «våte looken».

Sjekk Jennifer Lopez' ville AMA-antrekk!

Hadid skal selv ha ønsket en kortere sveis til Amerivan Music Awards, for å framheve den høyhalsede kjolen. Antrekket var for øvrig bland kveldens soleklart frekkeste, med både drøy utringning og lårhøy splitt signert designer Bao Tranci.

Hadids mor, reality-kjendis og modell Yolanda Foster, fant også på den passende hashtaggen #justonenightbob samme kveld.

Noe å prøve til årets julebord?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?