Skjønnhet

Slik får du Blake Lively's vakre håroppsett

BLING I HÅRET: Blake Lively satt prikken over i-en med en hårbøyle og klemme med diamanter. Foto: AFP

Trenger du inspirasjon til sommerfesten? Her er oppskriften på håroppsatsen til  skuespiller og it-girl Blake Lively.

Emilie Tømmerberg
Publisert:

Det er ingen tvil om at «The Shallows»-aktuelle Blake Lively,har blitt et hårikon både på og utenfor den røde løperen. Med alt fra brusete strandhår til store glamorøse krøller, kan man ikke annet enn å la seg inspirere.

Les også: Ti kjendisfletter du må prøve

Og en av de søteste frisyrene hun har hatt sålangt, er den hun hadde under filmfestivalen i Cannes tidligere i år - vi snakket en glitrende hårbøyle og en stor brosje bak.

Stråler: Blake Lively stråler på den røde løperen i Cannes. Foto: AFP

Vil du prøve å kopiere looken? Her kommer oppskriften:

Steg 1: Når jeg skal sette opp håret så pleier jeg å gå over med krølltangen først. Jeg synes det gir en finere tekstur til frisyren og det er lettere til å få til en løs oppsats. Det blir også finere med de delene som eventuelt stikker ut hvis endene har en liten bøy på seg. Jeg har krøllet hele håret og så gått over med en tørrsjampo ved røttene og litt ut til lengdene. Jeg har veldig glatt hår så det gjør at frisyren holder seg bedre.

Les også: Slik får du Victoria's Secret-krøller

Steg 2: Blake Lively hadde en nydelig oppsats med en hårbøyle og en hårspenne i nakken. For å gjøre det litt penere med hårbøylen foran så lar jeg to hårdeler henge løst i fronten like over øret, disse setter jeg opp i etterkant. Jeg har litt kortere hår, så jeg deler håret i to for å skape mer volum til frisyren. Jeg begynner med å sette opp den nederste delen med hår oppover og fester med masse hårnåler. Så fester jeg den øverste delen med hår og passer på at fronten blir pen. Jeg surrer håret sammen til en løs knute og fester med hårnåler.

Steg 3: Så tar jeg det løse håret i front og fester det over hårbøylen sammen med resten av håret bak.

Steg 4: Jeg løsner litt på frisyren uten å dra den helt ut og går over med hårnåler, hårfrisyren skal være litt løs og tilfeldig. Her hjelper det veldig at jeg startet med tørrsjampo. Til slutt så fester jeg en hårklemme med litt pynt helt nederst ved frisyren.

Steg 5: Siden det er litt glitter i frisyren så er det fint at den er litt løs og ledig, det blir en fin kontrast. Det er en moderne prinsesseaktig frisyre som er perfekt til bryllup eller sommerfesten.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Kim Kardashian stjal showet i trendy «undertøyskjole»

  2. SMINKE

    Steg for steg: Slik former du perfekte bryn

Finn mer innhold om:

  1. Hår
  2. Blake Lively

Relaterte artikler

HÅR

To enkle hverdagsfrisyrer som går fort å lage

HÅR

Høstens kuleste flette

HÅR

Den ultimate 17. mai-frisyren: Fiskebenskrone

HÅR

Slik lager du en lekker hverdagsflette på 1-2-3

HÅR

MinMotes ultimate frisyre til bunaden

HÅR

Den perfekte frisyren for afterski

HÅR

Slik får du «lengre og tykkere» hestehale