Den perfekte frisyren for afterski

Følg stegene til skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg for en frisyre som holder seg fin både i bakken og på afterski. 

Emilie Tømmerberg
Publisert:

Det er fort gjort å få bustete, flatt luehår etter et par runder på ski og man vil jo gjerne se litt søt ut til afterski. Mitt beste tips er å gjøre et par ting på morgenen før man går ut døren.

HÅR

Fire måter å krølle håret på

Spray røttene med en god tørrsjampo for å unngå å få fett luehår i løpet av dagen. Så er det lurt å få hårlengdene unna for de blir lett flokete hvis det bare henger løst i bakken. Da kan man enten lage to fletter eller to hårknuter, begge deler vil holde håret flokefritt og gi litt bevegelse i lengdene når man tar det ut.
Steg 1:

Foto: emilietommerberg.com

Jeg bruker hårnåler til å feste hårknuten. Da unngår jeg å få merker etter hårstrikket når jeg senere skal ta ut håret. Det kan også være lurt å ha i et stylingprodukt hvis du har det tilgjengelig og påføre det før du lager hårknutene. Hvis du har tørt hår bruker du noe som gir fuktighet og har du glatt hår kan du for eksempel spraye en teksturspray.

HUDPLEIE

Dette gjør påsken med huden din

Steg 2:

Foto: emilietommerberg.com

Når man da er ferdig i bakken og klar for afterski så kan man ta et par minutter på toalettet for å fikse håret. Håret vil være noenlunde flokefritt og tørrsjampoen har bevart litt volum ved røttene. Det er uansett greit å få håret bort fra ansiktet og gi det et lite løft. Jeg drar fingrene fra tinningen på hver side av ansiktet og samler håret til en liten hestehale på toppen av hodet.

HÅR

Gi håret oppmerksomhet med hårspenner

Steg 3:

Foto: emilietommerberg.com

Håret kan festes med et helt vanlig hårstrikk, men det blir ekstra gjennomført med et transparent strikk. Vil du ha en fin detalj til frisyren så kan du ta litt hår fra hestehalen og surre den rundt strikket. Enden festes under hestehalen med en hårnål.

HÅR

Dette er de største hårtrendene for 2018

Steg 4:

Foto: emilietommerberg.com

Frisyren er superenkel og kan lages på noen få minutter, den gir det lille ekstra så man føler seg søt etter en dag på ski. Siden man setter opp håret når man står i bakken så trenger man ikke en hårbørste, det holder å gre igjennom med fingrene.

Publisert: