Søstrene Kardashian med matchende ny bob-frisyre

KARDASHIAN/JENNER-KLAN: Søstrene Khloe Kardashian, Kendall Jenner, mamma Kris Jenner og Kim Kardashian West deltok på den veldedighetsturnering i poker denne helgen. To av søstrene stilte med ny sveis. Foto: Getty Images.

Kan dette bety at den korte boben er tilbake for alvor?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

At Kardashian/Jenner-familien bytter sveis oftere enn de fleste er ingen hemmelighet.
Denne helgen gjorde både Kim Kardashian West og hennes søster Khloe Kardashian det igjen da de dukket opp med helt rette, skarpe bob-frisyrer.

Selv om Kardashian-søstrene ofte bruker ulike parykker og extensions for å gjøre forandringer på sveisen kan det virke som om det er snakk om en faktisk klipp for Kardashian West denne gangen.

KJENDIS

Sommersveisen kjendisene elsker

Kjendisfrisør og stylist Chris Appelton er den som står bak Kim Kardashians nye frisyre, og han har fornøyd delt flere bilder av den nye trend-frisyren.

– Hvor (bra) ser ikke Kim ut med denne nye klippen? skrev han på Instagram ved hjelp av en bombe-emoji.

MATRIX: Kim Kardashian West dukket opp med en ny, skarp frisyre, lakkbukser og singlet kombinert med mørke solbriller. Foto: Getty Images.

Frisyren er noe lenger i fronten, mens alt håret er klippet rett av for en skarp kant.

HÅR

Sjekk Kaia Gerbers ville hår

Harperz Bazaar peker på at dette er Victoria Beckhams signatur-frisyre. Det kan virke som om flere Hollywood-stjerner får svingt saksen, for også Rihanna gikk for en lignende frisyre nylig, selv om hun foreløpig ikke har sportet at hun er tilbake med en ny variant av boben annet enn på Instagram-stories.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.