Billie Eilish kvittet seg med hockeysveisen: – Som min mamma

BLOND: Det vekket stor oppsikt da Billie Eilish gikk bort fra sin svarte og neongrønne sveis til fordel for denne frisyren. Nå har hun endret sveisen igjen og latt de blonde, lange lokkene falle.

Sangstjernen tar sin nye, blonde look ett steg videre.

Publisert:

Billie Eilish (19) «broke the internet» da hun tidligere i år avslørte en helt ny look. Det tok virkelig helt av både på sosiale medier og i nettsider i både inn- og utland. I løpet av seks minutter satte bildet rekord som det som raskest har nådd en million likes.

Vi var vant til å se «Bad Guy»-sangeren med svart hår og neongrønne nyanser, men i vår bestemte stjernen seg for å farge alt håret helt blondt.

Nå har hun klippet seg nok en gang, og dette er det selvfølgelig mange som har lagt merke til.

NYHETER

Billie Eilish' frisør: – Begynnelsen på en ny æra

«Did Billie Eilish Just Get a Bob?» og «Billie Eilish Chopped Her Hair Into A Super Short Bob» er blant titlene som befinner seg på utenlandske nettmagasiner i skrivende stund. ELLE, DailyMail og britiske Vogue er bare noen av dem som har omtalt klippen.

I tillegg til å legge ut en liten videosnutt i Instagram-feeden sin med ordet «gone», har også Eilish lagt ut noen «stories». Her ser vi blant annet noen bilder av stjernen selv, men også et gammelt bilde av moren hennes som hadde samme klipp og farge for noen år siden.

«Som min mamma», skriver Eilish på et av bildene. Mon tro hun har latt seg inspirere av sin egen mor?

SIGNATUREN: Billie Eilish stil ble toppet av signatursveisen med neongrønne røtter og svarte lengder.

En blond, kort bob er et ganske langt steg fra hva vi er vant til å se på 19-åringens hode. Da hun først fikk ny hårfarge i vår var det frisøren Lissa Renn som sto bak. Da hun avslørte sveisen i mars hadde hun følgende å si om jobben hun hadde utført på den unge stjernen:

– Så stolt og beæret! Billie har vært kunde hos oss i over seks år, og det er så gøy å se henne vokse og utvikle seg som artist og kvinne. Jeg er utrolig takknemlig for at hun stolte på meg til å skape hennes nye stil, og begynnelsen på en ny æra, skrev Renn på Instagram.

Da MinMote omtalte transformasjonen i vår, mente den Oslo-baserte frisøren Lotte Myrseth at Eilish kan ha startet en trend.

– Det er et stort sjokk fordi hun har gått fra noe ganske crazy, til noe ganske vanlig. Jeg tror ikke den vil bli sett på som crazy lenger. Det er så kult med en kortere lengde foran og masse lag. Hun normaliserer en varmere blondfarge, og jeg håper flere kommer til å like det nå.

I tillegg til musikken er Eilish kjent for en vill klesstil som inneholder alt fra ekstravagante luksusplagg til oversized heftig streetwear. Det mye omtalte svarte og neongrønne håret hennes har tidligere vært klippet i en slags hockeysveis med kortere lengder på toppen. Sveisen var godt likt av fansen, og flere skjønnhetsmagasiner roset også looken.

Eilish selv var derimot ikke så fornøyd med den.

– Hockeysveis? Hva mener du? Det er så slemt. Vet du hva som skjedde? Noen farget håret mitt og halvparten falt av. Nå ser det ut som en hockeysveis, men det er ikke meningen, sa hun til TMZ og la til:

– Jeg skal gro ut hele dritten.

Nå viser det seg altså at en klipp likevel ble løsningen.

Publisert:

Finn mer innhold om: