MinMotes ultimate frisyre til bunaden

GÅR FORT: Emilie Tømmerbergs lekre frisyre går fort å lage, i tillegg til at den holder hele dagen. Alle foto: emilietommerberg.com

Skjønnhetsekspert Emilie Tømmerberg viser deg en enkel og lekker frisyre som passer perfekt til 17. mai. 

Emilie Tømmerberg
Publisert:

Til 17. mai så er det kjempefint å sette litt av håret opp men samtidig beholde noe av håret løst. Det blir pent og romantisk, perfekt til nasjonaldagen. Det er så mange flotte flettefrisyrer, men for mange er ikke dette dagen hvor man kan bruke mye tid på badet. Trenger du inspirasjon til fresh sminke som passer til nasjonaldagen ser du det her.

Her kommer kanskje den enkleste frisyren du kan tenke deg som er kjempefin til både de som har bunad og ikke.
STEG 1:

Jeg henter en liten del med hår rett bak øret og lager en liten flette. Jeg fester den med et lite transparent strikk. Så gjør jeg det samme på andre siden. Hvis håret ditt er veldig glatt kan det være greit å spraye litt tørrsjampo før du fletter.

KLÆR

SLIK VASKER DU BUNADSSKJORTEN I SISTE LITEN!

STEG 2:

Så tar jeg en større del med hår og surrer det bakover. Så gjør jeg det samme på motsatt side og fester de sammen med et transparent hårstrikk. Til denne frisyren er det greit å ha håret i en midtskill.

STEG 3:

Jeg tar den lille fletten og surrer den rundt den større hårdelen. Dette skaper et romantisk preg på den enkle frisyren.

TILBEHØR

SLIK PUSSER DU BUNADSSØLV

STEG 4:

Til slutt festes den i strikket som holder de to hårdelene sammen. Jeg fester den på baksiden så det ikke synes. Så gjør jeg det samme på motsatt side.
STEG 5:

Når alt er festet så kan det være fint å skjule den transparente strikken. Jeg tar en liten del med hår som jeg surrer rundt og fester bak med en hårnål.
STEG 6:

Frisyren er tar ikke mer enn fem minutter å lage og den seg pen holder hele dagen. Det er fint å få håret litt bort fra ansiktet og de små flettene gir et lite festpreg til den store dagen. Perfekt for deg som har andre ting å gjøre enn å stå på badet hele morgenen.

Publisert: