Slik lager du sommerens fineste frisyre

MESSY FRENCH BUN: Eirin Kristiansen fletter håret i fransk stil før hun samler resten i en dott i nakken. Frisyren er enkel og passer perfekt i sommer. Foto: Eirinkristiansen.no
MESSY FRENCH BUN: Eirin Kristiansen fletter håret i fransk stil før hun samler resten i en dott i nakken. Frisyren er enkel og passer perfekt i sommer. Foto: Eirinkristiansen.no

Forfatter og blogger Eirin Kristiansen lager den fineste frisyren i sommer. Her viser hun hvordan.

På sommeren og ut mot høsten vil vi ha tid til å finne på masse gøy. Å fikse håret skal være enkelt og fort gjort. Blogger Kristiansen er kjent for å gi gode skjønnhetstips og for sitt friske naturlige hår. Hennes «go-to» frisyre i sommer er enkel å lage og passer perfekt til sommer- og høstantrekkene.

Hun kaller den selv en fransk flette som møter en tilfeldig dott: «French beach bun».

For Kristiansen som har trendy skulderkort hår, er det ikke et uendelig utvalgt av fletter og frisyrer man kan lage. Derfor passer denne enkle oppskriften de fleste.

– Den korte lengden gir meg en mye mer klassisk og clean look, og jeg trives med det. Det er kun én utfordring, og det er at lengden gjør at jeg ikke alltid får håret helt bort fra ansiktet uten at det faller ned litt etter litt. Derfor har jeg fått dilla på denne frisyren – perfekt til sommeren, spesielt på stranden! sier bloggeren.

Slik gjør du det:

1. Gre gjennom håret og spray røttene med tørrsjampo for tekstur og volum.

2. Flett en fransk flette fra hårfestet og ned i nakken, fest med en gjennomsiktig gummistrikk.

3. Du vil ha en liten hestehale igjen, og denne lager du en enkel messy bun av.

4. Dra litt i håret for volum på toppen og sidene.

5. Secure! (med hårspray)

untitled link

Les også: TRE ULIKE MÅTER Å BRUKEHÅRBÅND.

Hvordan var din opplevelse i dag?