Skjønnhet

Beyoncé viste ny sveis etter «lugg-kritikken»

NY DAG, NY SVEIS: Popdivaen Beyoncé er kjent for sine mange frisyrer hvor noen vekker mer oppsikt enn andre. Under en basketballkamp med ektemannen Jay Z tidligere denne uken, viste hun frem sin nye sveis. Foto: NTB Scanpix

For kort tid siden ble ble Beyoncé (33) slaktet for sin nye, kortklipte pannelugg. Luggen forsvant fort, og nå viser superstjernen fram nok en ny frisyre.

Katarina Petrovic
Publisert:

Fargen er fremdeles den samme, men den korte luggen, som for bare noen uker siden ble slaktet internasjonalt, er borte. At luggen er borte er omtalt tidligere, men dette er første gang vi faktisk ser «Queen Bey» sin nye sveis.

De lange lokkene som Beyoncé lenge har hatt, er nå borte til fordel for en kort «bob»-frisyre. Sveisen viste hun fram på en basketballkamp sammen med ektemannen Jay-Z.

Saken fortsetter under bildet!

HÅRREISENDE: Ikke alle var like fornøyde med den forrige hårsveisen til Beyoncé. Til tross for kritikken så superstjernen strålende fornøyd ut selv. Foto: Getty Images

Splittede meninger

Den korte bobben er en klassiker som stadig kommer tilbake i motebildet, og som det sjeldent er store diskusjoner rundt, men når det kommer til Beyoncé og hennes nye look viser det seg likevel å være uenigheter blant frisørene.

Frisør Peder Wallentin hos «Adam og Eva», som tidligere var kritisk til Beyoncés mini-lugg, er ikke lenger like negativ til poppstjernens hårsveis.

- Jeg liker den nye hårsveisen hennes veldig godt. Korte «bobber» rammer inn

ansiktet og de gir en illusjon av lenger hals, noe som passer henne mye bedre. Men jeg håper fremdeles å se henne gjøre forskjellige ting, så lenge hun passer på å finne ut av hva som funker og ikke, sier han til MinMote.

Frisør og make-up artist Sissel Fyllingen er ikke like positiv som Wallentin til superstjernens nye hårsveis.

- Jeg syns ikke det var fint i det hele tatt. Ønsket hun å ha kortere hår burde hun heller ha gått for en lengre frisyre. Nå mister hun mye av elegansen sin, og det ble rett og slett litt for kjedelig for min smak.

TILBAKE TIL BOBBEN: Superstjernen har tidligere gått for kortere lengder, og etter forrige hårskandale kvittet hun seg både med de lange lokkene og mini-luggen. Foto: Scanpix

Bedre enn før

Begge frisørene er derimot enige om at den nye hårsveisen er flere hakk bedre

enn den forrige, og at hun burde unngå kort lugg i fremtiden.

- Det passer Beyoncé mye bedre å leke med lengden, enn med en kort lugg. Hun er en flott dame og trenger ikke gjøre store greier for å bli lagt merke til, sier Wallentin.

- Den forrige sveisen var total krise! Den hun har nå er bedre, men jeg ville likevel gått for en lengre lengde på håret som rekker henne til kragebeinet. Da hadde hun fått et røffere preg, og samtidig beholdt det elegante ved seg, mener Fylling.

Korte lengder

Det er ikke første gang at superstjernen over natten går fra fyldige lokker til korte hårsveiser. I 2013 kvittet hun seg nemlig med nesten alt håret og gikk for en såkalt «Pixie». Kun en uke etter «Pixien» var Beyoncé klar for forandring igjen. Håret var fremdeles kort, men hun gikk fra «guttekort» til en omvendt bob, som i etterkant fikk sin storhetstid takket være henne.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Hår
  2. Beyoncé

Relaterte artikler

KJENDIS

Beyoncé slaktes for ny hårsveis: - Vitner om desperasjon

NYHETER

Lady Gaga gjør som Beyoncé: Dukket opp med omdiskutert pannelugg

NYHETER

Justin Bieber får slakt for ny sveis: - Grusomt!

HÅR

Bixie-frisyren er tilbake

HÅR

Åtte frisyrer å vurdere nå

HÅR

Her er høstens viktigste hårtrender

HÅR

Hvordan rocke kort hår