Slik får du «lengre og tykkere» hestehale

FYLDIG HESTEHALE: Her får du steg for steg hvordan du enkelt kan oppgradere hestehalen. Foto: Emilie Tømmerberg

Det er enkelt å få den vanlige hestehalen din til å se både lengre og fyldigere ut.

Emilie Tømmerberg
Publisert:

Jeg synes det er veldig greit å sette opp håret i en hestehale i hverdagen. Det er en fin måte å skjule at håret er litt skittent og forandrer utrykket på 1, 2, 3. Det er fort gjort å sette opp håret i en vanlig hestehale, men hvis man bruker noen ekstra minutter kan man gi den vanlige frisyren det lille ekstra.

Se også hvordan du former perfekte bryn i Trendguiden:

Før jeg setter det opp så liker jeg å få litt tekstur i håret, da bruker jeg det jeg har tilgjengelig av stylingprodukter. Tørrsjampo er helt genialt for å bli kvitt fett hår, trikset er å la tørrsjampoen sitte litt i håret før du børster igjennom. Da gir du produktet tid til å trekke til seg oljene ved røttene som gjør at håret ser fett ut. Til lengdene bruker jeg litt volumpudder eller saltvannspray for å skape litt tekstur.

Les også: Fem feil du gjør når du føner håret

1. For å få en litt flottere frisyre så setter jeg håret opp i to hestehaler. Jeg starter med den øverste og setter den litt høyt. Den kan også plasseres litt lavere hvis du foretrekker det. Når det er kun den øverste delen av håret som settes opp så blir det også enklere å skape volum ved røttene for det blir ikke dratt bak av en for tung hestehale.

2. Deretter samler jeg resten av håret i en lavere hestehale enn den første. Har du ulike lengder på håret ditt så kan det være du må teste litt ut hvor mye hår som skal i hver av hestehalene og hvor høyt eller lavt de skal plasseres. Jeg bruker transparente hårstrikk for jeg synes det er litt penere, men det er også veldig fint å surre litt hår over strikket for et ekstra fint resultat.


3. De to hestehalene gir illusjonen av en hestehale. Det er litt lettere å skjule den nederste hestehalen hvis du har litt naturlig fall eller har krøllet håret. Hestehalen blir lengre og får en mye mer spennende fasong. Dette er et supert triks får å litt mer liv til håret og det er en enkel hverdagsfrisyre som ikke krever for mye tid.

FORSKJELLEN: Bildet til venstre er en vanlig hestehale, mens den til høyre er dobbel. Foto: Emilie Tømmeberg
Publisert: