6 frisyrer å vurdere til neste frisørbesøk

HEI, SVEIS: 70-tallet gjør comeback med denne tunge luggen, klippet og stylet av Harlem Alexander ved Jan Thomas Studio.

På utkikk etter litt inspirasjon på hårfronten? Da har du kommet til rett sted.

Malin Gaden
Publisert:

Når en sesong nærmer seg slutten, er det ofte slik at vi ønsker å starte et nytt kapittel med – ja, noe nytt! Enten det er en stor omveltning i livet, eller noe så lite som et nytt antrekk eller en hårklipp.

Ofte sverger vi til sistnevnte. Om sommeren velger vi gjerne lysere, kalde toner i håret som matcher det strålende været, men når høsten melder sin ankomst, ser vi gjerne til andre alternativer.

Skulle du være på utkikk etter en ny frisyre, har du absolutt kommet til rett sted. Vi har nemlig hentet frem noen superfine klipper og farger vi digger nå. Kanskje velger du en av disse til ditt neste frisørbesøk?

HÅR

Dette må du gjøre med håret nå

BELLA HADID: Modellen har testet ut mange forskjellige frisyrer den siste tiden. Kanskje det er hennes hår som blir inspirasjonen til ditt neste frisørbesøk?

Bronde

Hva får du når du slår sammen brunt og blondt hår? Jo, bronde!

Vi er vant til å se superstjernen Hailey Bieber (24) med nokså blondt hår, men nylig delte modellen et bilde på Instagram som stjal vår oppmerksomhet. Det kan nemlig se ut til at hun har valgt en mørkere tone i håret, men lysnet det i front. Denne lekre kombinasjonen av brunt og blondt er det som nå blir kaldt «bronde».

Denne hårtrenden går virkelig hånd i hånd med Y2K-bølgen vi er vitner til i dag. Denne er derimot hakket mer neddempet.

Så dersom du ønsker å hente frem gode minner fra 90- og 2000-tallet, kan du alltids la deg inspirere av Bieber – og Emilie Tømmerberg. Influenceren fra Bergen har nemlig også kastet seg på denne hårtrenden. Mon tro det er dette som blir årets høstfrisyre på oss?

HÅR

Frisørene tipser: Triksene for tykkere hår

70-tallsluggen

Kjendisstylist Harlem Alexander gir oss skikkelige 70-tallsvibber med denne sveisen han har gjort på Parisa Fard. Vi har falt totalt pladask for den tunge luggen sammen med det halvlange håret.

Gardinpannelugg har vært i trendbildet en god stund nå, men skal vi tro trendbildet er flere klare for å kjøre på enda mer! Stjerner som Dakota Johnson (31) er blant dem som har sverget til lugg i lang tid, men er hun – og du – klar for den ekstra tunge 70-tallsvarianten?

DAKOTA JOHNSON: Filmstjernen er ikke bare kjent for sine mange roller, men også for den karakteristiske luggen.
HÅR

Inspirasjon fra ikon: Lugg

Varm blondine

I lang tid har den iskalde, blonde fargen regjert i trendbildet. Men nå kan det se ut til at folk er mer mottagelige for varmere nyanser. På Instagram har vi blant annet sett at flere kule damer har omfavnet den varme, blonde fargen.

A post shared by @itsalicewang

Det er mange som toner sine lyse lokker for harde livet med både blå-, lilla- og sølvsjampo, men hvorfor ikke prøve noe litt nytt? Kanskje dette er frisyren for deg som ikke ønsker den største forandringen, men som fremdeles ønsker å prøve noe nytt?

Varme blondtoner er virkelig i vinden. La deg inspirere av moteprofiler som Alice Wang og Pernille Teisbæk og prøv denne trendy fargen.

HÅR

Brud i år? Her er frisørenes beste tips

Sjokoladebrun

Sjokoladebrune toner. En klassiker! Denne fargen hører høsten til, og vi vurderer sterkt å ta med et av bildene du ser under til neste frisørbesøk.

Her kan man lene seg både mot det kalde og det varme landskapet. Kanskje frisøren din kan anbefale det som passer best for deg?

Den sjokoladebrune fargen passer til både langt og kort hår, krøllete og rett. Den perfekte fargen til høsten!

HÅR

Derfor må du beskytte håret mot solen

Bob-en er tilbake

Uttrykket «bob, bob» er ikke noe vi vil bruke for å beskrive denne sveisen. Sesongens bob er hottere enn noensinne! I år skal den også være luftigere enn vi noen gang har sett den.

Mange med langt hår kjenner nok på de varmeste sommerdagene at det kanskje ikke hadde vært så dumt å klippe av noen centimeter. Når vi ser disse bildene blir vi hakket mer overbevist.

HÅR

Syv inspirerende korte bob-frisyrer

Skuespiller Daniela Melchior (24) viste også nylig en lekker variant av boben da hun deltok på premieren av den nye «Suicide Squad»-filmen.

NYHETER

«Suicide Squad»: Se antrekkene fra rød løper

RØD LØPER: Daniela Melchior viste frem en kul bob på premierefest.

Ginger spice

Siden vi er i et 90- og 2000-tallshumør, så er det på sin plass å krydre det hele med litt «Spice Girls». Vakre rødtoner er heller ikke å forakte om høsten, og den siste tiden har vi sett flere frisyrer på Instagram som virkelig har fått oss til å sperre opp øynene.

Under ser du faktisk kombinasjonen av to av høstens trender: en kul lugg og en høstlig rødfarge.

Men det er selvfølgelig helt mulig å ikke ta den helt ut og farge håret skikkelig rødt. Modellen Gigi Hadid (26) har nylig vært innom både den ene og den andre hårfargen, akkurat som sin søster Bella, og for litt siden så vi henne med rødlige toner i håret.

Som med alle typer hår kan man lage ganske mange lekre frisyrer. Den du ser under passer selvfølgelig ikke bare til rødt hår, men det var noe med fargen her som gjorde at det hele bare «poppet»!

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: