Det hotteste strandhåret på Instagram

RUFSETE OG STRAMT Natasha Oakley og Beyoncé viser hvordan strandhåret kan varieres. Foto: @tashoakley og @beyonce på Instagram
RUFSETE OG STRAMT Natasha Oakley og Beyoncé viser hvordan strandhåret kan varieres. Foto: @tashoakley og @beyonce på Instagram

Få frisyrer er finere enn dem som lager seg selv av en kombinasjon av saltvann og varme. Her er frisyrene vi drømmer om i sommer.

Og nå som varmen endelig slår innover landet (for noen av oss), er det hakket mer sannsynlig at vi faktisk får dem til også. Harper's Bazaar og Vogue er blant den internasjonale motepressen som har listet opp lekre strandbilder denne sommeren.

Vi mener at det mest sexy strandhåret får du ganske enkelt ved å hoppe i havet og la det stå til - om du ikke går for en litt mer forseggjort variant med en bustete flette. Hårbåndet er dessuten superhett i sommer - det samme er hatten, og i tillegg fungerer de som super beskyttelse for håret ditt.

Vil du også se sesongens heteste skjønnhetstrend, må du også se denne guiden:

I tillegg har MinMote saumfart Instagram for å finne det beste strandhåret kjendisene, it-jentene og hårekspertene har å by på.

Her er våre 10 strandfavoritter:

Vi kan ikke snakke om strandhår uten å nevne Instagrams ultimate beach-babe/moteblogger/modell Natasha «Tash» Oakley. Trenger du en daglig dose sol, bikinimote og rufsete strandhår er du nødt til å følge denne australieren. En av våre favorittfrisyrer er denne klassiske knuten - ikke bare ser det bra ut, men vi tror vi kan få det til selv også.

Dog kan ikke Tash konkurrere med selveste Beyoncé når det kommer til følgere og likes. Queen Bey har eid Instagram siden hun fikk seg konto, og nå om dagen kan hun knapt legge ut et bilde uten at det går viralt. Blant hennes mest populære frisyrer, er denne stramme strandfletten. Sjekk også de kule gulltattoveringene! Mye bedre enn panneluggen, spør du oss.

Typisk nordisk hår blir gjerne solbleket på toppen, men forblir mørkt i lagene under. Her er et nydelig eksempel på hvordan det kan utnyttes, ved å lage en fletteknute av det øverste håret og la resten henge ned. Slikt fargespill gjør seg også nydelig i en 3D-flette.

Plutselig fikk vi et veldig behov for å kjøpe et silketørkle og knyte stramt over håret neste gang vi skal på stranden. Ikke bare beskytter det håret, det ser samtidig veldig eksklusivt ut. Vinn vinn!

Vil du imponere skikkelig, er det ingenting i veien for å prøve en mer avansert flette på stranden. Denne må du riktignok ha ganske langt hår for å få til - men bilder som dette er jo grunn nok alene til å spare det ut. Det er i alle fall lov å drømme! Her er forresten 10 andre fletter vi drømmer om akkurat nå.

untitled link

Joan Smalls viser den hotteste strandfrisyren av dem alle - halvvått, bustete hår med masse krøller. Og tør vi gjette at badedrakten er fra kjendisfavoritt Agent Provocateur?

Men tilbake til Tash. På vår andreplass over hennes beste strandfrisyrer, er denne: Solbleket blondt hår hvor hele manken er gredd over på én side. Det kan vel alle få til. Dette er dessuten nok et eksempel på at du ikke trenger å blakke deg i frisørstolen i sommer - denne frisyren er jo finest med ettervekst!

untitled link

Kombinasjonen tykk flette og rufsete hår slår sjeldent feil - heller ikke på stranden. Følg vår guide til en enkel festflette og gjør den hakket mer bustete, så er du der! Vil du ha en mer avansert variant, bør du sjekke denne flettekronen.

En stor solhatt er ikke bare supertrendy - den beskytter dessuten huden og håret ditt fra skadelige solstråler. Ekstra chic er det å la en fin flette henge ut bak! Hvis denne ser hakket for komplisert ut, blir det helt sikkert like fint med en fiskebeinsflette.

Cara Delevingnes mindre kjente men like kule storesøster Poppy Delevingne har en Insta-konto full av herlig inspirasjon uten det påtatte preget mange andre motekontoer har. Her viser hun hvor enkelt strandhår kan gjøres - en stor, uflidd hestehale - helst i kombo med retro badedrakt og fargerike solbriller. Liker du Poppy, må du også se den fantastiske brudekjolen hennes.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?