Krølle hår med rettetang? Slik gjør du det enkelt

Emilie Tømmerborg tilfeldige krøller

Rettetangen kan langt mer enn det høres ut som - MinMote viser deg hvordan du lager lekre Hollywood-krøller med rettetangen på 1-2-3.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
Emilie Tømmerborg tilfeldige krøller

Foto: Emilie Tømmerborg

Emilie Tømmerborg tilfeldige krøller

Foto: Emilie Tømmerborg

Vi elsker frisyrer som er pyntet nok til å gå på fest med, men som likevel ser uanstrengt ut. Myke bølge som dette kler de aller fleste - enten du har langt hår som mote- og skjønnhetsblogger blogger Emilie Tømmerberg eller en halvlang «lob» à la Jennifer Lawrence. Og her trengs ingen krølltang - bruk rettetangen, som ofte gir en mer naturlig look.

HÅR

Slik fletter du franske fletter på deg selv

Skal du på fest i helgen, kan denne sveisen tilføre det lille ekstra av Hollywood-glamour - eller bare glamme opp en helt vanlig hverdag.

Her er også to perfekte hverdagsfletter!

Det finnes mange måter å krølle håret med rettetang på - her viser Emilie Tømmerberg deg sin favoritt:

1. Ta en liten del av håret ditt som er ved skillen din. Tvinn hårdelen, og surr den mellom fingere til alt er samlet ved røttene.
2. Bruk rettetangen din og klem forsiktig over håret. Pass på fingrene!
3. Fest håret med en klemme. Gjenta med ca åtte stykker rundt skillen din. Lag de gjerne i litt forskjellige størrelser for litt mer tilfeldige krøller. For best resultat skal de kjøle helt ned. For raskere nedkjøling kan du bruke en hårføner med kald luft.
4. Det er fint å lage litt fall i resten av håret. Tvinn litt større seksjoner av håret ditt og dra rettetangen forsiktig nedover. La håret henge sånn til det har blitt nedkjølt. Du kan også lage noen enkle knuter for så å føne med varm luft over håret.
5. Når hele håret er kaldt, kan du ta ut klemmene og dra fingrene gjennom håret. Her er det fint med litt saltvannsspray. Hvis du vil ha bedre hold på krøllene, bruker du hårspray i stedet.

Mer skjønnhet? Sjekk hvordan du tar vare på huden din i kulda her:

Publisert:

Finn mer innhold om: