10 ganger undercut så fantastisk ut

ROCKA: Cara Delevingne er ikke redd for å prøve nye ting på hårfronten og ser fantastisk ut med undercut. Foto: Getty Images

Trenger du en skikkelig hårforandring, bør du ta en kikk på disse bildene. MinMote har nemlig funnet de beste frisyrene med undercut.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Altså barbert frisyre på nedre del, gjerne på siden av hodet.

Den dramatiske frisyren, som mange kanskje forbinder med 80-tallet, har gjort et stort comeback de siste par årene, med stjerner som Cara Delevingne og Scarlett Johansson i spissen.

kjendisfletter1
HÅR

Ti fantastiske kjendisfletter

Rebeller som Rihanna og Miley Cirus har selvsagt også prøvd seg på trenden for lenge siden.

Mer inspirasjon? Se kjendisflettensom går viralt her:

Å barbere av seg litt av håret kan kanskje virke som et dramatisk skritt, men det betyr ikke at du trenger å se helt vill ut - hvis du ikke vil da.

MinMote har plukket ut de to beste undercut-frisyrene fra kjendisverdenen akkurat nå - se og bli inspirert!

Når du ser ut som en million med undercut, vet du at du kan komme unna med det meste. Kroneksempelet er Sienna Miller, som viser fram en litt lang undercut under en ellers romantisk flettefrisyre. Nå fikk vi ikke bare behov for en frisørtime, men en fake øre-piercing også.

Er det mulig ikke å bli glad av dette freshe bildet av Rosario Dawson? Skuespilleren viser hvordan en sidecut faktisk kan se elegant ut ved å føne resten av håret glatt over på den andre siden. Legg også merke til den edgy øredobben med gullnagler.

«Game of Thrones»-stjernen Natalie Dormer har en av de råeste undercut-frisyrene i motebransjen - snakk om å ta den helt ut! Hun har latt den gro litt ut i det siste, men vi synes faktisk hun kommer unna den helt glattbarberte varianten også. Går du for en slik look, er det en fordel å unngå flass og tørr hodebunn.

Her tror MinMote-redaksjonen at vi har funnet den kuleste undercuten noensinne - på Rosamund Pike. Skuespilleren har hatt undercut lenge, men at det kunne se så elegant ut, med resten av håret i en knute, visste vi ikke. Topp det med en elegant Oscar-kjole, og du har en fullkommen rød løper-look.

Les også: De fineste flettene fra moteuken

Cara Delevingne har aldri kjørt A4-stil på den røde løperen, og en av de kuleste detaljene hennes, er den lille undercuten på venstre side. Et godt eksempel på at du ikke trenger å gå all in for å prøve trenden - et par centimeter er nok til å gi et frekt uttrykk, samtidig som du lett kan dekke over det.

HÅR

Fem feil du gjør når du føner håret

Hele kjendisbransjens favorittrebell, Miley Cyrus, har prøvd seg på et utall frekke hårfrisyrer. Blant dem som funker best, er denne blekede undercuten, som står i kul kontrast til den mer feminine blondekjolen. Men er det litt mye ettervekst der, Miley? Se vår guide til å ta etterveksten her.

Vi medgir at dette ikke er frisyren for mannen i gata - men at den ser kul ut, er vi ikke i tvil om. Vi får Disney-vibber av den lilla fletten til Kelly Osbourne, og ikke minst er det forfriskende å se noen gå for noe annet enn Hollywood-krøller og elegante oppsatser på den røde løperen.

Skuespillerkarrieren til Rihanna har gått litt i glemmeboka for vår del - men det har ikke undercuten hun dukket opp med på premieren gjort. Er det noen som har swag nok til å komme unna med en så vill frisyre, er det Rihanna - særlig i kombinasjon med en supervågal, hvit kjole.

Modell og sosietetsjenta Alice Dellal rocker sin sidecut på en romantisk måte, med langt, bølgete, blondt hår på den ene siden. Sammen med sotede øyne og knall røde lepper blir looken superdramatisk - noe å prøve på til årets sommerfester?

Blant de råeste frisyrene på årets Oscar-fest var Scarlett Johanssons. Skuespilleren klinte til med en ganske maskulin frisyre med backslick og undercut, i sterk kontrast til den smaragdgrønne gallakjolen. Vi digger særlig at det korte håret lar de store øredobbene komme til sin rett.

Publisert:

Finn mer innhold om: