Ti fantastiske kjendisfletter å prøve i helgen

kjendisfletter1

Lyst til å prøve en morsom flette i helgen? La deg inspirere av kjendisenes nydelige rød løper-frisyrer.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
kjendisfletter1

Foto: NTB scanpix

kjendisfletter1

Foto: Getty Images

kjendisfletter1

Foto: NTB scanpix

kjendisfletter1

Foto: Getty Images

Gjennom våren og sommerenhar fletten holdt stand som en av de heteste frisyrene. Og det er kanskje ikke så rart, ettersom man kan lage et utall varianter, alt etter hvor mye tid og ferdigheter man har.

HÅR

De fineste flettene fra moteuken

I denne saken har MinMote samlet ti av de aller fineste kjendisflettene, som spenner fra superkompliserte oppsatser til enkle, løse fletter. Kanskje du finner en favoritt til helgen?

Vi begynner naturligvis i Cannes. Det er noe med franske kvinner - selv fletter er de gode på. Skuespiller Gaia Weiss hadde satt håret opp i en bred flette som startet nesten helt framme i pannen, og som var «bakt inn» i stedet for å henge ned bak. I kombinasjon med mørke lepper og sennepsgul kjole, så det helt fortryllende ut.

SMINKE

Se hvordan du legger «berry lips» her!

Vi er fortsatt i Cannes, hvor modell Lily Donaldson viste hvor enkelt det kan gjøres med denne løse fletten. Det skal altså ikke mer til enn en sort stroppekjole en en rufsete flette for å bli festklar!

Les også: Fem grunner til at du har fett hår

Her i MinMote er vi svake for flettekroner, og vi elsker Chanel Imans variant fra amfAR-festen. Mens fletten var retro og tekkelig, var antrekket stikk motsatt - se bare her!

Apropos flettekroner - skuespiller Malina Manovici kjørte en ekstremvariant under premieren på «Bacalaureat». Her kan du se hvordan du lager en lignende frisyre.

Men selv om kompliserte fletteoppsatser er flott, er det faktisk lite som slår en tykk og rufsete flette. Vi måtte nok kjørt på med litt løshår for å kopiere Riley Keoughs gigantiske flette, men med denne guiden er ikke det noe problem!

Vi er nå over på Met-gallaen, hvor Jessica Hart stilte med en imponerende flette med «knute» i luggen. Perfekt om man vil ha håret helt vekk fra ansiktet, uten å måtte dra det tilbake i en stram hestehale.

Men Jessica Hart var lagt fra alene om åha flettet håret på Met-festen. Det samme gjorde Emma Roberts, som kjørte trendy «dutch braids», altså fletter utenpå håret.

Hvordan du gjør det selv, kan du se i denne saken.

Skuespiller Lea Michele fikk denne spesielle frisyren laget hos kjendisstylist Sarah Potempa til Elton Johns Oscar-fest. En morsom oppgradering av den lave hestehalen!

Olivia Wilde hadde ikke bare en av Oscar-utdelingens flotteste kjoler - hun hadde også en av kveldens fineste frisyrer. En flette på siden og en flettet «bun» i nakken - dette vil vi prøve på en av sommerens fester!

Rooney Mara fikk mye oppmerksomhet for sin flette under Golden Globe-utdelingen- Håret var delt i to og festet i en strikk på toppen, og deretter flettet og festet til hodet.

Publisert:

Finn mer innhold om: