Kylie Jenner ser ikke sånn ut lenger

FORANDRING FRYDER: Yngstemann i Kardashian-flokken, Kylie Jenner, har farget håret hvitt. Foto: NTB scanpix
FORANDRING FRYDER: Yngstemann i Kardashian-flokken, Kylie Jenner, har farget håret hvitt. Foto: NTB scanpix

«Do blondes have more fun?» Det finner Kylie Jenner ut av nå.

Det er langt i fra første gang vi har sett unge Jenner eksprimentere med håret - 19-åringen har tidligere vist seg med både grønne, blå, lilla og lyse lokker. Dette har frem til nå vært parykker.

I natt la Jenner ut videosnutt på videosnutt på Snapchat hvor hun sitter i frisørstolen og bleker håret platinablondt. Hårstuntet har blitt omtalt av internasjonale medier som Glamour, International Business Times og Mirror.

Les også: Norske leger advarer mot Kardashian-korsett

Skjermbilde fra Kylie Jenners Snapchat/kylizzlemynizzl
Skjermbilde fra Kylie Jenners Snapchat/kylizzlemynizzl

- Jeg klarer ikke bestemme meg for om det skal bli platinablondt eller honningfarget, skrev hun etter prosessen under en snap av seg selv med bie-filteret.

Inspirert av søsteren?

Prosessen skal ifølge Glamour ha tatt hele dagen, og håret ble farget i flere runder for å oppnå så kald effekt som mulig.

Det kan imidlertid virke som at forvandlingen var planlagt og inspirert av storesøster Kourtney Kardashian. Jenner postet nemlig et ungdomsbilde av søsteren på Instagram med kort, platinablondt hår og påskriften «VIBES», for tre dager siden.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kim Kardashian skapte også overskrifter da hun overrasket med gulaktig bob-frisyre under moteuken i Paris i mars 2015. Den gang mente eksperter at hun ikke så ut, og at det hele var et PR-stunt for å få oppmerksomhet. Det samme gjaldt Justin Bieber som for ikke mange månedene siden dukket opp med ihjelbleket gul manke.

Kommentar: Kardashian-søstrene er skremmende

Hvordan var din opplevelse i dag?