Superenkel og lekker frisyre på 1-2-3

MAKS ETT MINUTT: Denne frisyren er superenkel å lage! Foto: MinMote.

Det beste med denne frisyren er at det ser ut som om du har lagt ned langt mer innsats enn det du egentlig har.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Her i MinMote-redaksjonen har vi en greie for enkle frisyrer. Skal vi gidde det til hverdags OG få det til på egen hånd må det rett og slett være enkelt.

Det er denne frisyren et perfekt eksempel på!
Vi overdriver om vi sier at du, med litt trening, trenger mer enn ett minutt for å fikse denne frisyren. Med tre enkle steg får du en fin hverdagsfrisyre til langt eller halvlangt hår som funker til det meste.

HÅR

Lekkert og enkelt oppsett

Det eneste du trenger for å fikse frisyren er to små gummistrikker. I denne saken har vi brukt svarte strikker for å vise hvor strikkene skal festes. Vil du prøve selv anbefaler vi strikker i din egen hårfarge.

Slik gjør du:

• Gre håret godt, om du har mye fall eller krøller i håret kan du rette det ut.

• Samle partier fra hver side av hodet med en strikk.

• Legg den nye hestehalen til side over hodet. Samle det resterende håret i en lav hestehale.

• Ta det resterende håret ned, og vri det en halv gang rundt seg selv, slik at du skaper en løkke du kan putte hestehalen gjennom. Da hestehalen er dratt gjennom løkken kan du flytte på strikkene slik at de ikke synes.

• Voila! En kul hverdagsfrisyre med det lille ekstra i en fei. Du kan lage frisyren så stram eller tilfeldig du ønsker. Her har vi laget en passe rufsete mellomting.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.