10 Instagram-fletter du vil få lyst til å kopiere

instafletter

Står du hver dag foran speilet og lurer på hva du skal gjøre med håret? MinMote har trålet Instagram for den beste inspirasjonen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
instafletter

VENNEFLETTE: Sanker garantert likes. Foto: @instibraid

instafletter

VAKKER: Vi skulle gjerne gått fjelltur med denne Blake Lively-fletten. Foto: @blakelively

At fletter fortsatt er hett er det liten tvil om. Denne sesongen har flettene også dukket opp på catwalken hos motehus som Valentino og Mara Hoffman, og selvsagt på den røde løperen - mens kronprinsesse Mette-Marit har blitt rene fletteprinsessen.

Hos MinMote kan du se hvordan du lager alt fra 3D-flette til pariserflette i «Fletteguiden» - for ikke å nevne en trendy flettekrone eller en romantisk festflette. Har du ikke tykt nok hår, viser vi det hvordan du løser det også:

Uansett: Det er på Instagram den beste inspirasjonen finnes. Og MinMote har gjort scrollingen for deg - her er det vi fant:

Er du fan av fletter, er du bare nødt til å trykke «følg» på @Instabraid. Da du ikke trodde det fantes flere fletter, kan du bare unne deg et par scroll nedover siden, og de vakreste - og villeste - kreasjonene dukker opp som perler på en snor. Vi elsker denne fletten som gir vinter-vibber med hvite perler:.

Eller hva med å prøve en flettekrone på neste julefest? Hårtilbehør er supertrendy, og til denne frisyren kan du bruke både hårbøyle, hårbånd eller rett og slett et smykke. Hvordan du lager flettekrone viser vi deg her.

Og mens vi er inne på fiskebeinsfletter: Har du en bestevenninne med langt hår (og om du selv har langt hår selvsagt) så er det bare å sette igang dette fletteprosjektet umiddelbart. Mer insta-vennlig BFF-bilde skal du lete lenge etter!

Hvordan man fletter fiskebeinsflette kan du se her.

Og selv om denne ikke er ny, digger vi Tone Damlis voksne versjon av musefletter - som du faktisk ikke trenger så langt hår for å få til. Legg merke til de nesten usynlige hårstrikkene, som er veldig i vinden akkurat nå.

Si hallo til den nydeligste fletten noensinne! Denne fletten er kanskje ingen hverdagsfrisyre, men skal du gifte deg er den spot on. I så fall er også disse bildene verdt en kikk.

Ok, dette er kanskje ikke den enkleste fletten å få til, men vi blir likevel inspirert til å gi det et forsøk. Håret tilhører Blake Lively, og bildet er tatt av hennes hårstylist Rod Ortega under innspillingen av «The Shallows», som forteller til Refinery29 at fletten er inspirert av naturen rundt.

Vi elsker også ideen med å matche familiens minste på et av julens selskaper. Bruk lusespenner til å holde sveisen på plass for liten og stor - og litt bustete hår gjør det bare finere.

Kate Bosworth (eller stylisten hennes) er en mester på fletter, og blant de siste hun har prøvd, er denne «hårbåndfletten». Her i MinMote hadde vi ikke takket nei til diamantøredobbene fra Harry Kotlar heller, men vi hadde tatt til takk med fletten, altså.

Vil du ha en litt røffere look, bør du scrolle gjennom insta-profilen til modell, skuespiller og it-jente Cara Delevingne - her snakker vi høy hipsterfaktor. Er du i det vågale hjørnet, kan du prøve flettefrisyren Care kjørte på premiere:

Vi avslutter med flettedronning Sienna Miller, som har imponert oss flere ganger på hårfronten. En av favorittfrisyrene er disse tvinnede flettene (om de kan kalles det) som hun kjørte på filmfestivalen i Cannes. Vi har også oppsummert alle antrekkene hennes her.

A post shared by InStyle Australia (@instyleaus)
Publisert:

Finn mer innhold om: