Skjønnhet

Inspirasjon til helgen: Instagrams fineste frisyrer akkurat nå

frisyrer

MinMote har trålet Instagram for de fineste frisyrene du kan prøve deg på til helgen. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
frisyrer

Foto: Skjermdump fra Instagram/@kristin_ess

frisyrer

Foto: Skjermdump fra Instagram/@chloeandisabel

De fleste av oss lar håret vært likt hver dag. Det er det enkleste, men kanskje ikke alltid det fineste. Hvis du skal noe gøy i helgen som krever en ekstra innsats foran speilet kan vi muligens hjelpe deg litt på vei. Instagram er full av inspirasjon både på motefronten, men også når det gjelder frisyrer.

Bare se her:

Er du fan av fletter, er du bare nødt til å følge @Instabraid. Uendelig med fletteinspirasjon for både kort og langt hår. Dette er ikke av de mest avanserte, men kul og avslappet. Pluss at det ikke tar så langt tid å fikse det på seg selv.

HÅR

DE FINESTE KJENDISFLETTENE VI VIL KOPIERE DENNE HØSTEN

Har du noen gang beundret Lauren Conrads laid back og chice frisyrer må du sjekke ut hårstylisten hennes @kristin_ess. Hun er virkelig dronningen av naturlig kule frisyrer som ikke krever flere timer foran speilet. Vi digger denne litt rotete knuten i nakken. Perfekt til fest hvis du har en pyntet kjole, men vil tone ned antrekket.

HÅR

SJEKK HÅRTRENDEN SOM MARKERER SEG PÅ INSTAGRAM

untitled link

Jen Atkin, hårstylisten til Kardashian-søstrene, Chrissy Teigen og en rekke andre freshe Hollywood-damer har et eget tilbehørsmerke som heter Chloe & Isabel som blant annet lager enkel hårpynt som gjør mye ut av seg. Hvor lekkert er det ikke å sette opp håret i en messy bun og feste en gullspenne istedenfor en vanlig strikk?

Dutch braids er tilbake i motebildet for fullt. Det som er helt perfekt med denne frisyren er at den holder hele dagen, og egentlig blir finere jo mer bustete den er. Det er vanskelig å lage slike fletter på seg selv, men vår skjønnhetsekspert Emilie Tømmerberg har forsøkt å forklare deg hvordan så godt hun kan her.

Glem korketrekkere - se og lær. Det finnes ikke så mye finere enn lette, tilsynelatende naturlig bølger i håret. Denne frisyren passer perfekt til alle antrekk og anledninger. Frisørsalongen Gevir er blant Oslos mest populære og er alltid oppdatert på de siste trendene. Følg dem på Instagram for masse deilig inspirasjon!

Publisert:

Les også

 1. HÅR

  SLik blir du kvitt elektrisk hår og floker i vinter

 2. SMINKE

  Fresh hverdagssminke med kun fem produkter

 3. LIVSSTIL

  Oslos mest Instagram-vennlige spisesteder

 4. MANN

  Slik tar du vare på huden din – litt bedre

Relaterte artikler

HÅR

Frisørene tipser: Denne 17. mai-frisyren velger vi

HÅR

Høstens kuleste flette

HÅR

«Rachel»-frisyren er tilbake i ny versjon

HÅR

10 hverdagsfrisyrer vi absolutt 😍

HÅR

Slik lager du sommerens fineste frisyre

HÅR

Det hotteste strandhåret på Instagram

HÅR

Nå er det «sopphår» som gjelder