Inspirasjon til helgen: Instagrams fineste frisyrer akkurat nå

MinMote har trålet Instagram for de fineste frisyrene du kan prøve deg på til helgen. 

frisyrer

Foto: Skjermdump fra Instagram/@kristin_ess

frisyrer

Foto: Skjermdump fra Instagram/@chloeandisabel

De fleste av oss lar håret vært likt hver dag. Det er det enkleste, men kanskje ikke alltid det fineste. Hvis du skal noe gøy i helgen som krever en ekstra innsats foran speilet kan vi muligens hjelpe deg litt på vei. Instagram er full av inspirasjon både på motefronten, men også når det gjelder frisyrer.

Bare se her:

Er du fan av fletter, er du bare nødt til å følge @Instabraid. Uendelig med fletteinspirasjon for både kort og langt hår. Dette er ikke av de mest avanserte, men kul og avslappet. Pluss at det ikke tar så langt tid å fikse det på seg selv.

Har du noen gang beundret Lauren Conrads laid back og chice frisyrer må du sjekke ut hårstylisten hennes @kristin_ess. Hun er virkelig dronningen av naturlig kule frisyrer som ikke krever flere timer foran speilet. Vi digger denne litt rotete knuten i nakken. Perfekt til fest hvis du har en pyntet kjole, men vil tone ned antrekket.

untitled link

Jen Atkin, hårstylisten til Kardashian-søstrene, Chrissy Teigen og en rekke andre freshe Hollywood-damer har et eget tilbehørsmerke som heter Chloe & Isabel som blant annet lager enkel hårpynt som gjør mye ut av seg. Hvor lekkert er det ikke å sette opp håret i en messy bun og feste en gullspenne istedenfor en vanlig strikk?

Dutch braids er tilbake i motebildet for fullt. Det som er helt perfekt med denne frisyren er at den holder hele dagen, og egentlig blir finere jo mer bustete den er. Det er vanskelig å lage slike fletter på seg selv, men vår skjønnhetsekspert Emilie Tømmerberg har forsøkt å forklare deg hvordan så godt hun kan her.

Glem korketrekkere - se og lær. Det finnes ikke så mye finere enn lette, tilsynelatende naturlig bølger i håret. Denne frisyren passer perfekt til alle antrekk og anledninger. Frisørsalongen Gevir er blant Oslos mest populære og er alltid oppdatert på de siste trendene. Følg dem på Instagram for masse deilig inspirasjon!

Hvordan var din opplevelse i dag?