Enkel festfrisyre: Wet-look

Emilie wet-look

Wet-looken er både kul og klassisk, og her gjør det ingenting om du ikke rekker å vaske håret før festen. 

Emilie Tømmerberg
Publisert:
Emilie wet-look

Foto: Emilie Tømmerberg

Emilie wet-look

Foto: Emilie Tømmerberg

En stor hårtendens på catwalken for denne høsten har vært en enkel versjon klassiske wet-looken. Håret er dratt bak på en litt tilfeldig måte og holdes på plass med hjelp av noen gode produkter. Gjerne med litt fall til lengdene. Frisyren er veldig enkel å lage og den kan være kjempekul til fest. Den er også helt super hvis du ikke rekker å vaske håret før festen, for den holder nesten enda bedre hvis håret er litt fett fra før.

SMINKE

Slik får de hår og sminke til å sitte

1. Jeg krøller det øverste laget av håret med en mellomstor krølltang. Har du god tid kan du fint krølle hele håret. Jeg krøller det i ulike retninger for å skape et mer naturlig fall til håret. Setter krøllene seg veldig godt i håret ditt kan du gjerne dra litt i krøllen mens den er varm. Har du glatt hår som meg så holder du heller krøllen i hånden så den får avkjølt seg litt.

2. For at håret skal holde seg på plass så kan man bruke flere produkter. Jeg har funnet ut at en volumspray i kombinasjon med hårspray fungerer veldig fint på mitt hår. Du kan også bruke hårvoks eller andre produkter som gir hold. Jeg sprayer håret rundt ansiktet og på toppen av hodet vått med volumsprayen. Hvis du vil ha litt hold og volum bak så kan du tupere litt, bare pass på at overflaten er glatt.

Alle foto: emilietommerberg.com
HÅR

Høstens store hårtrend

3. Når håret er vått så bruker jeg en hårbørste til å gre det bakover. Jeg fester det bak med klemmer så det ikke faller ut mens det tørker. Når det er tørt så går jeg over med mye hårspray så frisyren sitter godt.

Emilie høsttrender
SMINKE

Høstens store skjønnhetstrender

4. Frisyren er både klassisk og kul, og ikke minst veldig enkel å lage. Det er også en perfekt frisyre hvis du skal vise frem et par statement-øredobber.

SMINKE

Dette er høstens negltrender

Publisert: