De fineste kjendisflettene vi vil kopiere denne høsten

Kjendisfletter høst

Her er høstens fineste fletter rett fra den røde løperen.

Camilla Christensen
Publisert:
Kjendisfletter høst

Foto: Getty Images

Kjendisfletter høst

Foto: Getty Images

Kjendisfletter høst

Foto: Getty Images

Kjendisfletter høst

Foto: Getty Images

Fletten står sterkt i motebildet denne høsten, og er det et sted som er perfekt for inspirasjon til nye frisyrer, så er det på den røde løperen eller moteshow. Kjendisene imponerer oss stadig med nye flettevarianter, som vi gjerne prøver å lage selv. Selv om mange av flettene ser veldig avansert ut, kan du faktisk fint klare det selv også. MinMote har blant annet fått en frisør til å vise oss steg for steg hvordan vi lager den kule fletten Olivia Palermo imponerte med under moteuken i New York i februar.

Her i landet har vi for lengst merket at norske jenter er ville etter fine fletter, og det norske søskenparet Mia og Linda, har gjort stor suksess i hele verden for sine fine fletter.

Emilie franske fletter
HÅR

Slik fletter du trendy franske fletter på deg selv

Sommeren har hatt mange fine flette å by på, og vi har funnet frem de fineste variantene vi har sett på filmfestivalen i Venezia, moteukene og på MTV Video Music Awards, som vi gjerne tar med oss videre i den kommende sesongen.

Så sett håret opp i en fin flette, snurr et godt skjerf rundt halsen - og du er klar for høst!

Foto: Getty Images

Skuespiller Emma Stone på den røde løperen under premieren på filmen La La Land på filmfestivalen i Venezia denne uken. Stone hadde for anledningen på seg en grønn kjole som gikk perfekt til det røde håret, som hun hadde satt opp i en «dott» bak, med en tynn flette på siden.

Foto: Getty Images

Til en stroppløs svart kjole i fløyel, ankom også skuespiller Tatiana Luter premieren av filmen La La Land med en flette vi vil kopiere. Hun hadde håret i en løs fiskebeinsflette, som så tilfeldig, avslappet og kul ut.

Foto: Getty Images

Bare etter dag én på filmfestivalen i Venezia, har vi sett tre lekre fletter på den røde løperen. Tredjemann ut er skuespiller og modell Barbara Palvin, som hadde håret satt opp med flere fletter på kryss og tvers. Det kule oppsettet fikk perfekt frem den nakne ryggen til Palvin.

Foto: Getty Images

Beyoncé fikk stor oppmerksomhet for haute couture-kjolen hun hadde på seg under årets MTV Video Music Awards. Med de store fjærene som står opp fra skuldrene, gjorde stjernen rett i å sette håret opp i en flette. Denne frisyren synes vi er kjempefin. Det er en vanlig pariserflette, som starter fra hver sin side av hodet.

Foto: Getty Images

I juni var supermodellen Gigi Hadid vertinne på prisutdelingen Much Music Video Award. Før showet startet kom hun ut på den røde løperen i en rød dress og en løs flette i håret. Denne fletten hadde hun med seg videre under prisutdelingen, og i løpet av showet byttet hun til en strammere variant.

Foto: Getty Images

Supermodellen Naomi Campbell på den røde løperen under CFDA Awards i juni. Til den svarte kjolen hadde Campbell det lange, tykke håret flettet i en lang 3D-flette som oste av Rapunzel-vibber.

Foto: Getty Images

Margot Robbie imponerer oss stadig vekk med fine fletter i håret. Her er skuespilleren på den røde løperen i anledning premieren på filmen Suicide Squad tidligere i august. Denne fletten er like fin til hverdags som den er her på den røde løperen - og med en god hårspray kan du enkelt lage denne selv.

Publisert: