Fem hestehaler vi vil kopiere direkte fra catwalken

HESTEHALE MED VRI: Det skal ikke mye til for å pynte opp hestehalen litt. På bildet er et par J.W Anderson-modeller utenfor visningen. Foto: Getty Images

For på varme sommerdager er det få frisyrer som slår en enkel hestehale.

Camilla Christensen
Publisert:

Vi skal ikke klage på varme solskinnsdager, for dét har vi alt for lite av her i landet - men det kan bli litt ubehagelig når svetten renner i nakken og håret blir brusete.

svette blank hud triks
SKJØNNHET

Disse svettetriksene må du få med deg

Heldigvis kan en enkel hestehale være redningen (også for en dårlig hårdag), og den trenger ikke være kjedelig. Det har noen av de største motehusene bevist, da de i sine vår- og sommershow viste et utall kule hestehaler.

HÅR

10 kjendisvarianter du vil få lyst til å kopiere

1. Christian Dior

Det franske motehuset Dior viste enkle og feminine hestehaler som var festet sammen med chokeren rundt halsen. Chokeren er en av 90-tallstrendene som har tatt motebildet med storm og med et enkelt silkebånd kan du enkelt lage denne hestehalen selv.

2. J.W Anderson

Den irske klesdesigneren Jonathan Anderson ga den enkle hestehalen en snurr i sin vår- og sommervisning for merket J.W Anderson. For et likt restultat som J.W Anderson bør du gå for en gjennomsiktig strikk nederst og bruke en spray i håret for bedre hold.

MinMote tester: New York-hypen «blow dry»

ENKEL TWIST: Modellene fra J.W Anderson hadde en enkel vri på hestehalen. Foto: Getty Images

3. Rochas

Enklere enn denne varianten fra franske Rochas, blir det neppe - en blanding mellom den vanlige hestehalen og den lille «tutten» norske jenter elsker. Perfekt om du bare vil få håret fort bort fra ansiktet.

TILFELDIG: Denne hestehalen ser avslappet og tilfeldig ut. Foto: Getty Images

4. Balmain

Balmain sendte modellene ut på catwalken med en høy og stram hestehale. Denne varianten er like enkel å lage som den er perfekt til fest - hvordan du lager den kan du dessuten se her.

Artisten Ariana Grande sverger blant annet til denne hestehalen, og den viktige detaljen er dselvsagt å gjemme strikken ved å surre håret rundt.

MinMote.no - Norges største moteside

Les også: Fem feil du gjør når du føner håret

5. Proenza Schouler

Amerikanske Proenza Schouler viste en feminin og flettet hestehale. Vil du gjøre denne varianten litt mer vrien, kan du prøve å imponere med en kul 3D-flette.

A post shared by Proenza Schouler (@proenzaschouler)
Publisert: