Motebloggeren deler sine beste skjønnhetsrutiner

NATURLIG SKJØNNHET: Trine Kjær deler sine beste hår- og skjønnhetstips. Foto: Trineswardrobe.com

Trine Kjær, bak den danske motebloggen Trines Wardrobe røper sine beste skjønnhetstips for MinMote.

Camilla Christensen
Publisert:

Kjær har i seks år drevet Danmarks største moteblogg, hvor hun med sin avslappede klesstil inspirerer jenter i hele Skandinavia. 26-åringen har gjort stor suksess med bloggen, i tillegg til at hun jobber som stylist. På toppen av motekarrieren har Kjær brukt de siste årene på å utvikle sine helt egne hårprodukter. Konseptet bak produktene, som har fått samme navn som bloggen, var å utvikle en hårpleieserie som både er effektiv og ikke ødelegger budsjettet til folk.

I anledning lanseringen av produktene som også kommer til Norge, tok MinMote en prat med den danske bloggeren om hennes beste stil- og skjønnhetsrutiner.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

Stilen min er bygget opp av gode basisplagg. Det perfekte paret med jeans, t-skjorter, cashmere, strikk, herreinspirerte bukser og jakker. Jeg elsker å «spice» opp antrekkene mine med fargerike items som for eksempel et par lyserøde sko eller en kul veske.

Mine hår- og hudpleie rutiner er bygget opp på samme måten. Jeg bruker enkle produkter, som alltid fungerer og som er i god kvalitet.

Tenker du over hvordan du styler håret ditt til de ulike antrekkene du bruker?

Seks av syv dager i uken har jeg håret mitt løst i min «signatur look», som er litt beachy med saltvannsspray. Hvis jeg skal ut til middag eller på fest og jeg skal ha på meg kjole, liker jeg godt å sette håret opp i for eksempel en lav og stram hestehale med midtskill. Jeg synes det gjør at en for eksempel ganske kort kjole blir med klassisk og ikke så «bimbo» i uttrykket.

Hva er dine hår- og skjønnhetsrutiner?

Det viktigste av alt er å rense ansiktet sitt hver kveld. Jeg begynner med å rense ansiktet og fjerner all sminken. Deretter påfører jeg et serum og en ansiktskrem.

Om morgenen starter jeg med kaldt vann i ansiktet og deretter sprayer jeg en face mist i ansiktet for å våkne. Så bruker jeg en ansiktskrem før jeg legger sminken. Til hverdags bruker jeg litt mineralpudder, litt concealer, en brow gel og highlighter. Håret sprayer jeg med en saltvannsspray og setter det opp i en løs dott på hodet mens jeg spiser frokost. Jeg tar dotten ut av håret rett før jeg går ut døren. For å få et fint fall i håret gjennom hele dagen bruker jeg en god argan curl lotion.

NATURLIG: Trine Kjær har en avslappet og enkel stil. Foto: Trineswardrobe.com

Hvilket skjønnhetsprodukt har du alltid med deg i vesken?

Jeg har alltid en face mist i vesken så jeg kan sørge for at huden min holder seg fuktig gjennom hele dagen, for det er veldig viktig! Jeg har også en form for leppepomade eller leppestift med meg.

Hva gjorde at du ønsket å lansere egne hårprodukter?

Jeg fikk hele tiden spørsmål fra leserne mine på bloggen om mine hårrutiner og hvilken produkter jeg bruker. Jeg følte aldri at jeg kunne komme med et bra svar fordi produktene jeg brukte var fra frisøren og kostet ofte veldig mye.

Mange av leserne mine er studenter, så jeg ville ikke anbefale dem et produkt som var så dyrt og som jeg ikke engang kunne vite om fungerte for deres hår eller ikke.

Det fikk meg til å tenke på om det var mulig å lage like gode produkter som man får hos frisører, men til en bedre pris.

Publisert: