Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stjernen sverger til «smultring-hud»

GLOW: Hailey Bieber har blitt pådriver for ny hudtrend.
GLOW: Hailey Bieber har blitt pådriver for ny hudtrend. JOCE/Bauer-Griffin/Getty Images

Nå skal huden din se ut som en glasert kake.

Ny sesong, ny uoppnåelig trend?

Hailey Bieber mener i hvert fall at doughnut-hud er trenden som gjelder i 2022 – og at man skal fortelle det til alle vennene sine. Nylig postet hun et bilde på Instagram hvor hun hadde duggfrisk hud over hele kroppen, og signerte det hele med to doughnut-emojies.

– Min standard når jeg legger meg om kvelden er at om jeg ikke ser ut som en glasert doghnut når jeg legger meg, så gjør jeg ikke de rette tingene. Finn en fuktighetskrem som hjelper deg til å se ut som en glasert doughnut på slutten av dagen, har hun selv sagt på sin egen Youtube-kanal.

GLASERTE DOUGHNUTS: La deg inspirere av disse saftige doughnutsene, eller smutringer på godt norsk.
GLASERTE DOUGHNUTS: La deg inspirere av disse saftige doughnutsene, eller smutringer på godt norsk. Aminata Conde / EyeEm / Getty Images

Trenden er allerede omtalt hos flere internasjonale magasiner. Kourtney Kardashians nettsted beskriver trenden slik:

– Elegant, rent og ettertraktet.

DOUGHNUT-DRONNING? Hailey Bieber sier at hun vil at huden hennes skal se ut som en glasert doughnut.
DOUGHNUT-DRONNING? Hailey Bieber sier at hun vil at huden hennes skal se ut som en glasert doughnut. Doug Peters / Pa Photos

Du har kanskje fått med deg at wet look til håret har herjet som trendfrisyre? Nå kan du altså flytte looken ned til ansiktet. Makeup-artist Dajana Tomanovic, som har over 90.000 følgere på Instagram, har fått med seg trenden.

– Det kan fungere kjempegodt til bilder. Man kan la seg inspirere, men slike trender er vanskelige å få til å fungere i Norge. Det er ikke slik at man vil se vandrende doughnuts i gaten, sier Tomanovic.

Makeup-artisten forteller at trenden kan gjøre at huden ser oljete eller fet ut, men at det finnes triks som gjør den mer anvendelig.

– Legg fuktige og glødende produkter på de høye punktene i ansiktet hvor lyset treffer, råder hun og spør seg om hva som blir det neste.

Ifølge superstjernen er det lag på lag med fuktighetsgivende hudpleie som skal til for å oppnå gløden.

– Det kan virke komplisert, men det vi prøver er å vise frem kinnbena med en sunn glød, sier makeup-artist Levi-Jade Taylor til Metro. Hun legger til at huden heller skal se våt enn skimrete ut, og at dette kan oppnås med de rette produktene.

Men for oss dødelige er det ikke bare, bare å få til å se ut som en glinsende kake med kun hudpleie. Vi har derfor plukket ut xx favorittprodukter som kan hjelpe oss, og kanskje deg, et stykke på veien mot kakebordet og glødende hud. Om du er redd for å se fet ut i ansiktet, kan du fokusere produktene rundt høydene i fjesert og toppe med et pudder i T-sonen.

Ansiktsspray

Ansiktsspray

Glødende ansiktsspray fra Beauty Blender.

Highlight

Highlight

Highlighter fra Fenty Beauty som sikrer duggfriskt uttrykk. Fremstår nærmest våt på huden.

Glødende

Glødende

Glødende krem som kan brukes som underlag eller highlight.

Highlighter

Highlighter

Highlighter-dråper fra Lumene.

Settingspray

Settingspray

Settingspray som gir fuktig finish.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?