Therese tester TikTok-trender: – Oi, oi, oi!

Er dette den mest effektive måten å bruke rensevann på? Therese tester!

Skal man tro på alle disse trendene som dukker opp på TikTok? Ikke bare om de har noe for seg, men kan det hende det vi ser er et aldri så lite filmtriks?

Det var den tanken som oppsto hos oss da vi så denne trenden. Flere har nemlig delt videoer av at de tar micellar-vann på en bomullspad, legger den mot munnen og blåser i vei helt til det kommer skum ut av bomullspaden.

Ved første øyekast ser jo dette ut som en veldig gøyal trend – hvis den funker.

Men kan det faktisk være at det blir lettere å fjerne sminken ved å gjøre dette? Eller er det bare en artig greie? Vi ba vår skjønnhetsekspert Therese Aanonli om å teste. Resultatet kan du se i videoen øverst i saken.

Psst: I serien vår «Therese tester TikTok-trender» har Aanonli prøvd flere forskjellige tips og triks. Dersom du ønsker å se flere videoer, kan du klikke deg inn på disse lenkene:

MASKARATRIKSET TIL SELENA GOMEZ
LEGGER LEPPESTIFT MED Q-TIPS
SLIK FÅR DU HAILEY BIEBER-LOOKEN
UVANLIG PRIMER OVERRASKER
– FØLES SOM Å HOLDE PÅ I BLINDE

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Finn mer innhold om: