Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Dette er dronning Elizabets favorittprodukter

STILIG: Dronning Elizabeth liker sterke farger – både når det kommer til klær og leppestift. Foto: Joe Giddens, Pa Photos

Disse skjønnhetsproduktene sverger den britiske monarken (93) til.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Dronning Elizabeth ser alltid plettfri ut, og skal vi tro ryktene har hun sterke meninger om hva slags skjønnhetsprodukter hun går god for og ikke. Selv om hun ikke røper hvilke leppestift og håndkrem hun tyr til, er det flere hint om hvilke produkter som er på 93-åringens favorittliste.

Det franske skjønnhetsmerke Clarins har vært hoffleverandør av kosmetikkprodukter siden 2007, og ifølge The Telegraph er det spesielt det matte mineralpudderet som er en av hennes favoritter. Den britiske avisen skriver videre at hun har brukt produkter fra Clarins siden hun ble kronet i 1952, da hun bestilte en egen rødfarge av leppestift som matchet den seremonielle kappen. Hun skal også være flittig bruker av håndkremen «Hand and Nail Treatment Cream».

dronningens favoritter

Clarins Ever Matte Mineral Compact Powder hos SkinCity. Foto: Produsenten

369,-
Gå til butikk
dronningens favoritter

Hand and Nail Treatment Cream fra Clarins hos Lyko. Foto: Produsenten

165,-
Gå til butikk

Parfymemerket Floris er det britiske selskapet som har vært hoffleverandør av skjønnhetsprodukter lengst – helt siden 1820. Selv om kongehuset ikke vil avsløre hvilken duft dronningen bruker, har flere eksperter luktet seg fram til at det mest sannsynlig er parfymen ved navn «White Rose», skriver The Telegraph.

KJENDIS

Derfor bruker dronning Elizabeth alltid sterke farger

Den eneste neglelakken dronningen bruker er ifølge Huffington Post fargen «Ballet Slippers» fra Essie. På Essies egen nettside skriver de om historien til hvordan neglelakken kom til – det var nemlig dronningens frisør som sendte et brev til merkets grunnlegger Essie Weingarten og spurte om de kunne lage en neglelakk i den lyserosa fargen da det var den eneste dronningen ville bruke.

dronningens favoritter 2

White Rose fra Floris hos Gents.no. Foto: Produsenten

1129,-
Gå til butikk
dronningens favoritter 2

Ballet Slippers fra Essie hos Vita. Foto: Produsenten

139,-
Gå til butikk

Det amerikanske skjønnhetsmerket Elizabeth Arden fikk «godkjent»-stempelet fra det britiske kongehuset for 55 år siden og det ryktes at hun er sverger til flere av produktene. Hello Magazine skriver at hun blant annet bruker kultproduktet Eight Hour Cream jevnlig. Dronningen elsker også fargerike rosa leppestifter, og selv om det er usikkert akkurat hvilken leppestift som er favoritten mener magasinet at det ligner veldig på Wildberry fra nettopp Elizabeth Arden.

dronningens favoritter 3

Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden hos Bli Vakker. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
dronningens favoritter 3

Leppestift i fargen Wildberry fra Elizabeth Arden hos Boozt. Foto: Produsenten

199,-
Gå til butikk

Det britiske merket Kent som lager hårbørster har blitt brukt av de britiske kongehuset siden 1770 da George den tredje gjorde de til offisielle hoffleverandør. Siden dronningen har beholdt hårbørstemerket som offisiell leverandør skriver The Telegraph at hun trolig bruker børstene deres.

Molton Brown leverer toalettartikler til kongehuset. Man vet ikke akkurat hvilke såper fra merket som dronningen liker best, men siden hun elsker fargen rosa gjetter Harpers Bazaar at det kan være den med lukten av rabarbra og rose.

Dronningen favoritter - 4

Hårbørste fra Kent hos Lyko. Foto: Produsenten

129,-
Gå til butikk
Dronningen favoritter - 4

Håndsåpe fra Molton Brown hos Gents.no. Foto: Produsenten

229,-
Gå til butikk

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: