Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

10 kultprodukter som er verdt hver krone

MULTIPRODUKT: En krem som kan brukes til både tørr hud, lepper, som hårkur og maske? Ja, takk!
MULTIPRODUKT: En krem som kan brukes til både tørr hud, lepper, som hårkur og maske? Ja, takk!Privat

Kremer, renseprodukter, leppepomader og sminke - MinMote har valgt ut ti produkter som du kan stole på nå, og for alltid.

Det er rart med det, men uansett hva som kommer av nylanseringer og produkter som blir skrytt opp i skyene, så er det alltid noen solide stayers som har fast plass på baderomshyllen. Her er våre favoritter:

Chanel Les 4 Ombres

Den firefargede øyenskyggen til Chanel er kjent for å vare lenge - både på øyelokket uten å stripe og selve produktet. Grunnen er at øyenskyggepaletten er bakt i ovnen.

Dette gjør også at den er svært vanskelig å ødelegge hvis du skulle miste den i gulvet eller noe lignende. De fire fargene gjør det også enkelt å mikse så du oppnår den sminkeeffekten du vil ha, både til hverdags og fest.

Fire farger fra Chanel

Fire farger fra Chanel

Disse nyansene kan du bruke til hverdag og til fest.

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Mange makeup artister sverger til denne franske apotek-klassikeren, og det med god grunn! Kremen etterlater huden silkemyk og fuktet, og den lukter dessuten veldig «rent» og godt. Kremen fungerer også som en god base før du legger sminken, og gir masse glød.

Det sies at ikoniske skuespillere og it-jenter som Ingrid Bergman, Jane Birkin og Karlie Kloss har brukt kremen i sin faste skjønnhetsrutine. Det er nok til at vi vil teste, hvertfall!

En god base

En god base

Franske kvinners skjønnhetshemmelighet fra apoteket.

Egyptian Magic

Er det noe denne kremen ikke skal være bra for, egentlig? Multiproduktet har vært på markedet i mange år og skal spesielt egne seg for tørr og sprukken hud både i ansiktet og på albuer og føtter.

Men den kan også brukes som øyekrem, leppepomade, fuktighetsmaske over natten og hårkur. Ingrediensene i kremen er 100% naturlige, så kremen egner seg for barn også.

All around-krem

All around-krem

Kremen fra Egyptian Magic passer for både voksne og barn.

Yves Saint Laurent Touche Éclat

Sminkerutinen ble dramatisk forandret da denne concealeren med highlight-egenskaper kom på banen i 1992.

Ikke bare dekker den mørke ringer under øynene, men den fremhever også kinnbena og gir glød samtidig. Det sies at en touche éclat blir solgt hvert tiende sekund.

Dekker og gir glød

Dekker og gir glød

Ikonisk og bra. Denne er et must have i sminkepungen.

Nars Blush Orgasm

Den ikoniske rougen fra Nars ble lansert i 1999, men har vært ekstra populær de siste 15 til 20 årene. Den freshe tonen «orgasm» passer til de aller fleste typer hud, det er noen av grunnen til at den har blitt så populær.

Nars har dessuten bygget en helt kolleksjon med ulike produkter rundt fargen med det oppsiktvekkende navnet.

Friske kinn

Friske kinn

Ekstra farge i kinnene utgjør den lille forskjellen.

Bioderma Sensibio H2o

Micellar rensevann fikk en skikkelig hype for tre-fire år siden og det med god grunn. Bioderma sin har vært fast inventar på franske apotek i en årrekke, men har først nå for ikke lenge siden kommet til Norge.

Multiproduktet rengjør og renser huden samtidig som den skånsomt fjerner make-up fra ansikt og øyne. Ekstra pluss for at flasken er stor og prisen er lav!

Rensevannet over alle rensevann

Rensevannet over alle rensevann

Micellarvann som renser huden og fjerner skånsomt makeup fra ansikt og øyne, velegnet til sensitiv hud.

Dior Addict Lip Glow Color

Leppepomaden med masse fukt og 97% naturlige ingredienser er og blir en favoritt i sminkepungen. Den subtile fargen fremhever din naturlige leppefarge, og holder seg fin i flere timer.

Den finnes i ulike nyanser, men vår favoritt er den lyserosa som blir akkurat passe farget på leppene.

Glødende leppepomade

Glødende leppepomade

Addict lip glow fra Dior gir masse fukt og varer lenge på leppene.

Maybelline Great Lash Mascara

Men kan ikke skrive om kultprodukter uten å nevne Maybellines evige klassiger; maskaraen i den karakteristiske grønne og rosa innpakningen.

Maskaraen har vært på markedet siden 1971, og ifølge Cosmopolitan selges det fortsatt én hvert 20. minutt rundt i verden. Hvorfor? Den sitter bra, klumper ikke og kommer til på alle småhår.

Klumpfrie lange vipper

Klumpfrie lange vipper

Maskaraen som aldri forsvinner fra markedet.

Rosebud leppepomade

En god leppepomede er essensielt i enhver sminkepung. Denne er ikke bare en «lifesaver» for tørre lepper, men like deilig å smøre på tørre albuer, hæler og såre neglebånd, eller til å tøyle småhår som ødelegger sveisen.

Den er blant annet perfekt å smøre på tørre neglebånd, tørre hender og albuer. Rosebud kan også brukes som highlighter for ekstra shine og fuktighet, som øyenskygge-primer for at sminken sitter hele dagen, eller som bryns-gelé for at hårene skal ligge i ro. Og pluss for den supersøte vintage-aktige boksen!

Bli kvitt sår og sprekker: Slik får du myke lepper

Multiproduktet vi elsker

Multiproduktet vi elsker

Rosebud kan brukes til alt fra lepper, neglebånd og tørre albuer, til highlighter og på øyelokkene.

L'Oréal Paris Elnett

Finnes det egentlig et mer ikonisk hårprodukt? Sprayen fra det franske beautymerket ble lansert i 1960 og har siden vært fast inventar i baderomshyllen til mødre, bestemødre og døtre verden over. Hårsprayen gir god hold som varer og er enkel å børste ut. Dessuten lukter den veldig godt!

Hårsprayen som holder

Hårsprayen som holder

En sikker vinner for håret ditt!

Hvordan var din opplevelse i dag?