Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Redaksjonens hudpleie-favoritter

MINMOTES FAVORITTER: Redaksjonen har valgt ut sine favorittprodukter fra baderomshyllen. Foto: iStock

Produkter med eksfolierende effekt, rikelig med fukt og masse glød er blant MinMote-redaksjonens hudpleiefavoritter i baderomshyllen. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Alle har sine favoritter når det kommer til hud, men det er alltid spennende å teste noe nytt som funker bra for andre. Det som er viktig å finne ut av er hva slags hud du har og hva din hud tåler av ingredienser og virkestoffer.

Vi i MinMote-redaksjonen er over middels opptatte av hudpleie som etterlater huden med masse glød, og har derfor listet opp våre favoritter her:

Thea Roll Rakeng, journalist

Thea hudpleie

Skrubb fra Priori. Foto: Produsenten

689,-
Gå til butikk
Thea hudpleie

Sulfur mask fra Zo Obagi. Foto: Produsenten

595,-
Gå til butikk
Thea hudpleie

Rensepads fra Elixir. Foto: Produsenten

549,-
Gå til butikk
Thea hudpleie

Fuktighetskrem fra Embryolisse, Lait Creme Concentre. Foto: Produsenten

145,-
Gå til butikk
Thea hudpleie

Niactil Advanced Pro serum. Foto: Produsenten

995,-
Gå til butikk
Thea hudpleie

C-vitaminserum fra Elixir. Foto: Produsenten

1029,-
Gå til butikk

– Før jeg begynte å bruke produkter som kategoriseres som medisinsk hudpleie med aktive virkestoffer, slet jeg med kviser og tilstoppede porer. Det som holder huden min i sjakk nå er serumet Niactil Advanced Pro (på kvelden) og Niactil 4 % fra det norske hudpleiemerket Elixir, pads med eksfolierende effekt som minsker porer og urenheter og et C-vitamin-serum fra samme merke for å tilføre huden vitaminer og fukt. Jeg klarer meg ikke uten!

– Tre-fire ganger i uken skrubber jeg ansiktet med peelingen fra Priori som også kan brukes som en maske. Den eksfolierer huden og skal gi en mild kjemisk peeling. Denne skrubben gir meg alltid skikkelig glød etterpå. Får jeg en kvise eller to legger jeg et tynt lag med den blå Sulfur-masken fra Zo Skin Health over natten. Det spiller ingen rolle om kvisen er på overflaten av huden eller såkalt «innebygget» – den hjelper for det.

– Kultkremen fra Embryolisse Lait-Crème Concentré gir masse fukt og er en perfekt primer å legge under make-up. Den gir glød og lukter så rent og deilig uten at det blir for mye. Et tips er å legge et tykt lag i ansiktet og bruke den som sovemaske. Hello glow!

Elise Alexandra Gulbrandsen, journalist

Hudpleie Elise

Micellærvann fra Bioderma. Foto: Produsenten.

229,-
Gå til butikk
Hudpleie Elise

Rens fra iS Clinical hos Oslo Hudpleieklinikk. Foto: Produsenten.

535,-
Gå til butikk
Hudpleie Elise

Cicaplast Baume fra La Roche-Posay hos Apotera. Foto: Produsenten.

129,-
Gå til butikk
Hudpleie Elise

BHA-toner fra Paulas Choice hos SkinCity. Foto: Produsenten.

399,-
Gå til butikk
Hudpleie Elise

Serum fra Exuviance. Foto: Produsenten.

689,-
Gå til butikk
Hudpleie Elise

Krem fra Klairs. Foto: Produsenten.

339,-
Gå til butikk
Hudpleie Elise

Solkrem fra La Roche-Posay. Foto: Produsenten.

224,-
Gå til butikk
Hudpleie Elise

Beauty elixir-mist fra Caudalie. Foto: Produsenten.

510,-
Gå til butikk

– Jeg elsker å teste nye produkter, men har noen favoritter jeg vet at alltid virker. Mine hudpleiefavoritter er en god blanding mellom billig og dyrt, flere av dem er kult-produkter, og til felles har de at de gjør jobben.

– Å fjerne sminke blir en lek med kultfavoritten til Bioderma, og huden blir renset i dybden med gelen fra iS Clinical. Et lite og helt gratis hud-hack er å rense huden lenge nok – masser rensen inn i ansiktet i minst ett minutt!
– For å jobbe med gløden er toneren fra Paulas Choice en vinner, den eksfolierer lett og beroliger huden. Serumet fra Exuviance jobber videre med gløden, gir fukt og skal forbedre hudstrukturen.

– Cicaplast-balmen fra La Roche-Posay pleier intensivt og er nærmest magi på tube, spør du meg. En litt lettere krem-favoritt er den fra Klairs. På dagtid avsluttes rutinen med faktor 50, og denne fra La Roche-Posay er lett og usynlig på huden. Beauty Elixir fra Caudalie gir en oppkvikker og frisk start på dagen og føles som litt luksus på flaske.

Åsa H. Aaberge, journalist

Åsa hudpleie

Maske fra Biologique Recherce. Foto: Produsenten

ved innlogging
Gå til butikk
Åsa hudpleie

Øyekrem fra Amazing Space hos Gimle Parfymeri. Foto: Produsenten

315,-
Gå til butikk
Åsa hudpleie

Leppebalm fra Omorovicza. Foto: Produsenten

425,-
Gå til butikk
Åsa hudpleie

Lotion fra Mario Badescu hos Nordicfeel. Foto: Produsenten

259,-
Gå til butikk
Åsa hudpleie

Tørrbørste fra Dr. Barbara Sturm hos Skincity. Foto: Produsenten

349,-
Gå til butikk
Åsa hudpleie

Rensevann fra Bioderma. Foto: Produsenten

229,-
Gå til butikk

– Jeg liker å prøve meg fram med hudpleieprodukter og varierer etter behov og sesong. Min opplevelse er at det enkle ofte er det beste for min hud. Pluss søvn og vann. Uansett, dette noen av mine favoritter, som er litt utenfor bare den daglige hudpleierutinen.

– Masken «Masque Vivant» fra franske Biologique Recherche lukter ganske ekkelt, men den renser porene godt, og etterpå føles huden ren, glødende og sunn.

– Jeg har tørr hud rundt øynene, og liker derfor å bruke øyekrem. Denne fra danske Amazing Space bruker jeg om natten. Pluss for at kremen er silkemyk og lett. Tørre lepper bekjemper jeg med å legge et tykt lag leppebalsam før jeg legger meg om kvelden, for næring og fukt. Da våkner jeg opp med myke lepper.

– Kviser får vi alle, og da er «Drying Lotion» fra Mario Badescu et morsomt produkt. Det er en punktbehandling, altså du skal kun ta det på én kvise, ikke i hele ansiktet. Målet er at kvisen tørker ut.

– Miceller-vannet fra Bioderma er mildt og uten fargestoffer og parfyme. Det føles beroligende på huden og funker både mot smuss og for å fjerne sminke. Et «life hack», faktisk.

– Jeg vil også slå et slag for å gi ansiktet en daglig massasje, og børste kroppen med en tørrbørste i ny og ne. Det er deilig for å huden og blodsirkulasjonen.

Publisert: