Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Slik er Victoria Beckhams rådyre skjønnhetsvaner

FASTE RUTINER: Victoria Beckham har et knippe eksklusive favoritter i toalettmappen. Foto: Valery Hache/AFP
FASTE RUTINER: Victoria Beckham har et knippe eksklusive favoritter i toalettmappen. Foto: Valery Hache/AFP

Produktene designeren bruker daglig har en samlet verdi av over 12.000 kroner.

Victoria Bekcham (43) har brutt ned sin daglige skjønnhetsrutine steg for steg i magasinet Into The Gloss. Magasinet People har regnet ut at produktene hun bruker tilsammen har en verdi på 1635 dollar, som tilsvarer mer enn 12.000 norske kroner.

Beckham forteller at hun ikke lenger behøver like mange produkter, fordi hun med årene har blitt tryggere på hvilke look hun liker.

– Jeg pleide å ha ganske dårlig hud da jeg var yngre, og prøvde konstant å dekke til kviser og røde prikker. Heldigvis trenger jeg ikke bekymre meg så mye for det lenger, forteller hun.

– På Spice Girls-tiden så prøvde jeg flere interessante looker, men på nåværende tidspunktet i livet har jeg gjort så mange fotoseanser og røde løpere at jeg har lært mye om skjønnhetsstilen min, legger hun til.

– Tar alltid av sminken på reise

Designeren har base i London med familien, men reiser mye. Til tross for lange flyvninger ser hun omtrent alltid glødende og velstelt ut.

– Når jeg reiser så tar jeg av sminken, renser ansiktet mitt og tar på masken Cell Collagen Activator Duo fra Sarah Chapman, forteller hun.

Serumet kan kjøpes hos blant annet Net-A-Porter hvor det har den nette pris av 134 euro, eller omtrent 1500 norske kroner.

Victoria Beckham skincare

Cell Collagen Activator fra Sarah Chapman. Foto: Produsenten.

Victoria Beckham skincare

Micelle Soloution sminkefjerner fra Bioderma. Foto: Produsenten.

Victoria Beckham skincare

Ultimate Cleanse fra Sarah Chapman. Foto: Produsenten.

Victoria Beckham skincare

Lancer Skincare the Method Polish. Foto: Produsenten

Bekcham sverger også til hudpleietrenden «double cleansing», altså at man renser huden to ganger. Først fjerner hun sminken med sminkeservietter fra Bioderma, som koster 9 dollar, altså 77 norske kroner. Serviettene selges ikke i Norge, men rensevannet kan kjøpes på nett.

Videre renser hun huden med Sarah Chapman's Ulitmate Cleanse, som koster 75 dollar, altså 586 kroner. En gang i uken så peeler hun huden med skrubben Lncer Skincare's Method Polish, til samme pris.

– Det er den beste skrubben jeg har prøvd, den stimulerer virkelig huden min. Den kan brukes to ganger daglig, men jeg bruker den som regel noen ganger i uken, forteller Beckham.

Victoria Bekcham skincare 2

3D Moisture Infusion Mask fra Sarah Chapman, inneholder fire masker. Foto: Produsenten

Victoria Bekcham skincare 2

La Mer Soft Mosturizing Lotion. Foto: Produsenten

Etter peelingen bruker hun Sarah Chapmans 3D Moisture Infusion maske, som hun ruller inn i huden med en Jade Roller. Det ser ut som en liten malerulle som har vært brukt i Kina i flere århundrer.

Til slutt bruker hun La Mer sin Moisturizing Soft Lotion, som koster 2285 kroner i Norge.

– Dus ut contouren med en lysere farge

I høst lanserte Beckham sin egen sminkekolleksjon i samarbeid med Estée Lauder. En rekke av produktene hun lanserte da, er med i hennes rutine sier hun til magasinet.

Aura Glossen bruker hun på stedene som hun ønsker å fremheve. Glossen har en norsk pris på 385 kroner.

– Jeg bruker den på toppen av kinnbenene, øyelokkene, neseryggen og alltid i amorbuen fordi det får leppene til å virke større forklarer hun.

Victoria Beckham sminke

Skin Insurance SPF 30 fra Sarah Chapman. Foto: Produsenten.

Victoria Beckham sminke

Victoria Beckham Aura Gloss fra Estée Lauder. Foto: Produsenten.

Victoria Beckham sminke

Soft Fluid Long Wear Foundation fra La Mer. Foto: Produsenten.

Victoria Beckham sminke

Fresh Glow Luminous Fluid Foundation fra Burberry. Foto: Produsenten.

Victoria Beckham sminke

Cashmere concealer fra Burberry. Foto: Produsenten.

Dagene hun ikke bruker full sminke, bruker hun en farget fuktigheteskrem fra Sara Chapman, den har en pris på 67 dollar eller 521 kroner. Om hun ønsker en mer dekkende sminke bruker hun foundation fra enten Burberry eller La Mer. Førstnevnte har en pris på i overkant av 400 kroner, mens La Mer sin koster 925 kroner i Norge. Concealeren Cashmere fra Burberry trekker også Beckham frem, og den har en pris på omtrent 300 kroner.

– Min «go-to»-look er sotede øyne, markerte bryn og litt contouring, men ikke for mye, jeg takler ikke den overdrevne contour-looken, forteller Beckham.

Hun bruker eyeliner, lipliner og pudder fra sitt eget samarbeid med Estée Lauder.

– Jeg har et contourtriks! Jeg tror at mange fokuserer på den mørke fargen for å få looken, men det er viktig å duse den ut med en lysere farge, så kan du highlighte over det igjen, forklarer hun.

Hvordan var din opplevelse i dag?