Skjønnhet

Tester iskald trend: – Litt spent

JAMSU: Therese tester TikTok-trenden Jamsu.

Therese tester TikTok-trender! Vi har bedt vår skjønnhetsekspert teste noen av de rareste og morsomste trendene på TikTok nå.

 • Therese Aanonli, skjønnhetsekspert
 • Emma Louise Fon Mathisen
 • Malin Gaden
Publisert:

Noen ganger popper det opp noen trender på TikTok som vi ikke kan sveipe bort. Jamsu er blant dem. Det er et koreansk sminketriks som har blitt ekstremt populært!

Stjerner som Bella Hadid skal visstnok sverge til denne teknikken. Ivrige TikTok-brukere har falt pladask for Jamsu, og emneknaggen med samme navn har faktisk hele 8,5 millioner sidevisninger på appen. Store nettmagasiner som Dazed, Grazia og Vogue er blant dem som har omtalt trenden. Men hva er det egentlig?

Konseptet er som følger:

 1. Finn en stor bolle
 2. Fyll den med iskaldt vann
 3. Sett den foran deg
 4. Dypp ditt sminkede ansikt ned i vannet
 5. Hold det der litt
 6. Løft ansiktet opp og tørk lett av

Dette skal visstnok få sminken din til å sitte mye lenger. Den kjente make-upartisten Huda Kattan, bedre kjent som Huda Beauty, er blant dem som har testet trenden. Nå har også vår skjønnhetsekspert Therese Aanonli kastet seg på trenden og testet den i vår nye spalte «Therese tester TikTok-trender». Se video øverst i saken.

Poenget med Jamsu er at det skal sette sminken din og få den til å holde lenge. Men hvordan gikk det egentlig med Therese og sminken hennes? Dette skjedde etter at hun hadde dyppet ansiktet sitt i kaldt vann:

– Overraskende nok satt sminken som ei kule. Det var rett og slett en smule overraskende. Tilfeldig? Eller funker det faktisk? Jeg må faktisk teste en gang til fordi det satt så bra.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Les også

 1. INTERIØR

  Greia med Instagram-interiøret

 2. HUDPLEIE

  Stjernen sverger til «smultring-hud»

 3. KLÆR

  Utfordrer Kardashian til undertøyskamp

Finn mer innhold om:

 1. Trender
 2. TikTok

Relaterte artikler

SMINKE

Therese tester TikTok-trender: Uvanlig primer overrasker

SMINKE

Tester trendy triks: Legger leppestift med Q-tips

KLÆR

Nå skal du dusje i jeansen

SKJØNNHET

Therese tester Tiktok-trender: – Føles som å holde på i blinde

NYHETER

TikTok-testing: Ny måte å legge foundation på

SMINKE

Solbrent sminke tar av på TikTok

SKJØNNHET

Slik fjerner du flekkete selvbruning