Kylie Jenner får kritikk for nytt hudpleiemerke

SUKSESSEN FORTSETTER: I dag lanserer Kylie sitt eget hudpleiemerke, Kylieskin. Foto: VALERIE MACON / AFP

Ansiktsskrubben til realitydronningen (21) blir kritisert for at den kan skade huden.

Iben Kalberg
Publisert:

Milliardæren (21) har lansert en rekke sminkeprodukter etter at hun først lanserte de kjente lip-kitene i 2015. Ryktene om at et hudpleiemerke var på vei har svirret i amerikanske medier siden oktober i fjor, og tidligere i mai bekreftet stjernen selv at Kylieskin lanseres 22 mai i år.

Forretningskvinnen skriver på Instagram at drømmen om å lansere et hudpleiemerke meldte seg raskt etter hun lanserte suksessen Kylie Cosmetics.

Kritikk på Twitter

Et av produktene, valnøtt-skrubben til ansikt, har vært i hardt vær på Twitter. Flere mener at skrubben er for grov for huden, og at den kan føre til skadet hud og tidligere aldringstegn.

En bruker på Twitter skriver blant annet:

– Ikke kjøp Kylie Jenners valnøtt-skrubb. Valnøtter og andre nøtter er for harde til å skrubbe ansiktet med og det ender heller opp med skadet hud som fører til rynker og tidlig aldringstegn.

En annen peker på at Kylie Jenner selv, som er verdens yngste selvskapte milliardær, aldri kommer til å bruke produktene.

– Hvis du virkelig tror Kylie Jenners hud ser ut som det der ved å bruke produktene fra sin egen hudpleiemerke, så fortjener du konsekvensene av den valnøtt-skrubben.

«REALLY GENTLE»: I videoen hvor Kylie introduserer den kritiserte valnøtt-skrubben sier stjernen selv at skrubben er skånsom.

Kylie har foreløpig ikke svart på kritikken.

KJENDIS

Kylie Jenners ville stilforvandling

Vennlige priser

Men på tross av kritikken har mange blitt positivt overrasket. Ifølge KylieSkin er produktene vegansk, glutenfri, paraben og sulfatfri, samt at de mener produktene er egnet for alle hudtyper. Prisene er heller ikke til å bli blakk av, hvert produkt koster mindre enn 250 kr, og for 1095 kr kan du kjøpe alle de seks produktene.

De første seks produktene Kylieskin lanserer er:

• Ansiktsvask, 211 kr

• Ansiktsskrubb, 193 kr

• Vaniljemelk-toner, 193 kr

• C-vitamin serum, 246 kr

• Ansiktskrem, 211 kr

• Øyekrem, 176 kr

• Hele settet: 1097 kr

Prisene er oppgitt på Kylieskin sin Instagram og er oppgitt i dollar, med dagens valuta kurs har vi omregnet det til norske kroner.

Produktene kommer til salg senere i dag. På tross av kritikken må man trolig være tidlig ute for å sikre deg et eller flere av hudpleieproduktene, da sminkemerket ble utsolgt på kun 16 minutter.

Publisert: