Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Hud-influencernes budsjettfavoritter

FAVORITT: Leyla Askoy aka Leyglow trekker frem denne budsjettkremen fra La Roche-Posay som sin absolutte favoritt, og mener alle burde ha en tube hjemme. Foto: Privat/Produsenten.
FAVORITT: Leyla Askoy aka Leyglow trekker frem denne budsjettkremen fra La Roche-Posay som sin absolutte favoritt, og mener alle burde ha en tube hjemme. Foto: Privat/Produsenten.

Disse billige hudpleieproduktene sverger ekspertene til.

Hudpleie kan koste det hvite i øyet, men det trenger absolutt ikke gjøre det. MinMote har spurt tre skjønnhetsinfluencere om deres favorittprodukter på budsjett.

Det beste? Alle produktene koster under 200 kroner!
Svenske Leyla Askoy, kjent under navnet @leyglow, er en ekte beautyjunkie som også elsker gode budsjettprodukter. På Instagram fremmer hun effektiv hudpleie til over 30.000 følgere.

– La Roche Posay Cicaplast Baume B5 er SOS-kremen som leger alt og alle. En allround-krem som er pleiende. Perfekt om du har reaksjoner, svak hudbarriere, perioral dermatitt, tørr hud, sensitiv hud, sår, kviser, er solbrent også videre.

– The Ordinary Marine Hyaluronics, er et supert fuktserum med marine ingredienser likt hyaluronsyre som binder fukt. Perfekt å bruke etter toner og under andre serumer og krem.

– CeraVe SA Smoothing Cleanser er en rengjøring med BHA, hyaluronsyre og ceramider for dem med knudrete, porete og/eller fet hud. La den virke på ansiktet en liten stund og skyll av.

Skjønnhet leyglow

La Roche-Posay Cicaplast balm hos Apotek1. Foto: Produsenten.

Skjønnhet leyglow

Marine Hyaluronics fra The Ordinary hos Vita. Foto: Produsenten.

Skjønnhet leyglow

Cleanser fra CeraVe hos Lookfantastic. Foto: Produsenten.

Silvany Brichen, skjønnhetsblogger og podkaster bak Hey Babe!, trekker frem flere svenske budsjettfavoritter. Hun har valgt produkter som varer lenge og som hun mener er god kvalitet for pengene.

– For meg er ikke budsjettprodukter kriseløsninger når økonomien ikke
strekker til. Det er veldig mange gode produkter til under to og
trehundrelappen, sier hun før hun trekker frem tre favoritter.

untitled link

– Det svenske merket Estelle & Thild, er virkelig verdt merke seg for dem som
liker clean beauty til gode priser. Ansiktsrensemelken BioCleanse Silky Milk er en gammel favoritt. Jeg bruker den i hele ansiktet, også som sminkefjerner for å ta bort maskara. Jeg har flere rensetyper jeg bytter på, men siden rensemelk er så skånsomt og jeg tester mye produkter, er den alltid med som en beroligende og balanserende rens i min hudpleierutine.

– Min andre favoritt for ansiktet er fra en annen svensk favoritt, Maria Åkerberg.
Hennes face balm er rik på jojobaolje som er den oljen som minner mest om
vår egen, og squalane som også ligner på vår egen naturlige ansiktsolje. Denne balmen er fet, så kun litt er nødvendig.

– Neal’s Yard Remedies er et fantastisk merke jeg oppdaget for noen år siden. De har supergode ansiktskremer som koster litt mer enn 200 lappen, men 30 ml
rekker langt når jeg ikke sløser og tar på for mye. Jeg bruker den også på barna mine om de er i nærheten og trenger litt ekstra beskyttelse på de myke bollekinnene.

Det er kanskje ikke til huden, men Brichen har også et ekstra budsjettips hun tyr til:

– Å børste tungen er noe jeg alltid har gjort, men endelig fant jeg en tungeskraper i stål som jeg er så fornøyd med. Det er virkelig en gamechanger for meg. Jeg har blitt helt avhengig av den friske følelsen en omgang skrape gir.

Favoritter Silvany

BioCleanse Silky Soft Cleansing Milk fra Estelle & Thild.

Favoritter Silvany

Calendula Cream fra Neals Yard Remedies hos Skin City. Foto: Produsenten.

Favoritter Silvany

Tungeskrape fra Clean Planetware hos Beeorganic. Foto: Produsenten.

Favoritter Silvany

Face Balm 10ml fra Maria Åkerberg. Foto: Produsenten.

Maja Hattvang står bak nettmagasinet Kabinettet hvor hun skriver om hudpleie. Også hun trekker frem kremen fra La Roche-Posay som en vidunderkrem.

– Fuktighetskrem på den fete siden som beroliger irritert hud på en vill
måte. Bruker den i stedet for min vanlige fuktighetskrem hvis jeg er
solbrent eller har overeksfoliert.

– Cerave Hydrating Cleanser er verdens beste vannbaserte rens for oss med tørr hud. Jeg dobbeltrenser hver kveld med en oljerens etterfulgt av denne. Får ren hud som ikke mister et gram fuktighet.

– The Ordinary Granactive Retinoid 5 % in Squalane er et billig og bra retinolserum som jeg stadig kommer tilbake til. Jeg liker at retinolen er formulert i squalane, fordi det gir fukt samtidig som det jevner ut hudtonen og minsker synligheten av porer. Ganske digg tørroljete konsistens. Det har hendt at jeg har brukt den alene, uten å tørke ut av den grunn. Finnes også i lavere konsentrasjon.

Maja Hattvang favoritter

The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane hos BliVakker. Foto: Produsenten.

Maja Hattvang favoritter

Cicaplast Baume B5 fra La Roche-Posay hos Lyko. Foto: Produsenten.

Maja Hattvang favoritter

CeraVe Hydrating cleanser hos Vitus Apotek. 473 ml.

Følg @MINMOTE PÅ INSTAGRAM for hyppige oppdateringer og inspirasjon.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?