Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

10 produkter du bør teste fra apoteket

Disse klassikerne er evige favoritter.

Apotekprodukter 3

Krem fra La Roche-Posay hos Apotera. Foto: Produsenten.

Apotekprodukter 3

Micellævann fra Bioderma. Foto: Produsenten.

Vi har ofte hørt at det er produkter vi bare mååå teste og kjøpe med oss fra franske, engelske og amerikanske apotek.
Men nå ser det jo ikke ut som vi har tenkt oss ut husdøren med det første, og langt mindre ut på en utenlandsreise, så derfor er det jo ikke dumt å ta en kikk hos de gode, gamle norske apotekene.

Spør du oss er de norske apotekene undervurdert! De fører jo de fleste av våre utenlandske favoritter, med noko attåt.

Forpakningene ser kanskje ikke så spennende ut på utsiden, men det er jo innsiden som teller. Vi regner med at vi ikke er de eneste som nærmest er avhengige av pleiende leppepomade, særlig med kalde temperaturer ute. I denne listen finner du blant annet de vi alltid strekker oss etter.

Her er ti produkter fra apoteket MinMote-redaksjonen digger:

apotekprodukter 1

Dusjolje fra Eucerin hos Vitus Apotek. Foto: Produsenten.

apotekprodukter 1

Leppepomade fra Nuxe hos Apotek 1. Foto: Produsenten.

Denne dusjoljen er en venn i nøden på vinterstid, og denne leppepomaden er en av de aller beste vi har prøvd. Leppepomaden er tykk, kremete og holder seg lenge på leppene.

Apotekprodukter 3

Krem fra La Roche-Posay hos Apotera. Foto: Produsenten.

Apotekprodukter 3

Micellævann fra Bioderma. Foto: Produsenten.

Dette er alt-i-ett-kremen som kan brukes til det meste fra kviser til tørr hud og om du er solbrent. Den er også hud-influencerenes budsjettfavoritt. Micellærvannet fra Bioderma fjerner sminke lett som en lek, og er mild mot huden. Det er god grunn til at makeup-artister verden over sverger til denne.

apotekprodukter 2

Leppepomade fra Decubal. Foto: Produsenten.

apotekprodukter 2

Leppepomade fra Avene hos Apotek1. Foto: Produseten.

Disse leppepomadene er også blant de beste vi har testet. De gjør rett og slett jobben, selv på sprukne lepper. Her får du både i tube og som stift, alt etter hva du foretrekker.

Apotekprodukter 5

Solkrem med faktor 50 fra La Roche-Posay hos Apotek1. Foto: Produsenten.

Apotekprodukter 5

A-creme hos Vitus Apotek. Foto: Produsenten.

Solkrem er et must, hver eneste dag året rundt. Denne jobber mot kvisene i stedet for å gi deg nye. A-creme er en klassiker av en grunn, den gir deg fuktighet og kan brukes på hele kroppen.

Apotekprodukter 4

Brystvortekrem fra Purelan fungerer utmerket som leppepomade. Foto: Produsenten.

Apotekprodukter 4

Krem fra Embryolisse hos Apotera. Foto: Produsenten.

Kremen fra Embryolisse er lett og deilig på huden, og gir en glød under sminken. Denne er en klassiker hos franske kvinner, og det er jo langt fra feil. Purelan er brystvortekremen som er en helt utmerket leppepomade - prøv den og du vil forstå hvorfor.

Vil du holde deg oppdatert på mote og trender? Følg minmote.no på Instagram!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?