Møt MinMotes nye skjønnhetsspaltist Cecilie Krogh

SKJØNNHETSEKSPERT: Cecilie Krogh er MinMotes nye skjønnhetsekspert. Foto: Privat.

Skjønnhetseksperten (28) avslører knepene hun sverger til i tidsnød og produktene hun ikke klarer seg uten. Nå skal dele sine beste tips og råd med MinMotes lesere.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Cecilie Krogh har jobbet som frisør i 10 år. Etter at hun flyttet fra Ålesund jobbet hun hos salongen Dugg, inntil hun ble headhuntet til Jan Thomas Studio. Der er hun nå kreativ leder.

Her har hun stylet alt fra store norske kjente personligheter til internasjonale skuespillere og programledere.
– I jobben får jeg muligheten til å tenke ut nye retninger innenfor hår, sminke og styling.

Nå skal hun dele sin kunnskap og lidenskap med MinMotes lesere i form av både bilder, tekst og video.

Krogh forteller at noen kommer inn i salongen med en usikkerhet rundt sitt utseendet.

– Det er en stor opplevelse å se en ung kvinne eller en voksen dame plutselig vokse i stolen min. Jeg blir lykkelig når jeg kan se henne gå ut døren etterpå med en helt annet uttrykk i øynene sine, ryggen rak og med en trygg holdning. Klar til å møte verden!

Krogh sier at det hun gleder seg mest over i jobben er å la enkeltpersoner være en god utgave av seg selv.
– Det vi kaller skjønnhet, gjenspeiles alltid best av en naturlig selvtillit, sier hun og legger til:
– Det skal bli moro å få gi hverdagstips til MinMote sine lesere, og foreslå styling som baserer seg på virkelige liv. Enten det er til fest, jobb eller hverdags.

Kommer langt med en stilig flette

Hun trenger kort betenkningstid på spørsmål om det finnes ett produkt hun alltid sverger til:
– Er vi ikke lei av at alle svarer solkrem eller en skrubb? I livet jeg lever, kan en tørrsjampo på et uvaska tre-dagers hår redde dagen.

Om hun kun får fem minutter foran speilet om morgenen, har hun noen enkle knep på lur.
– Fuktighetskrem, litt farge på brynene og maskara. Man kan komme veldig langt med det hvis man i tillegg kan én flette som er litt stilfull, men gjort på 1-2-3.
Hun mener det å definere sin egen signaturlook er vanskelig, men sier at hun alltid ønsker seg et friskt resultat.
– Jeg håper jeg ser naturlig ut, og at jeg bærer min egen look med trygghet og et smil. Jeg tror kanskje jeg deler det håpet med de fleste andre jenter, sier hun.

Krogh har både jobb og interesse for skjønnhet og utseendet, men mener det er på tide å redefinere dagens skjønnhetsideal.

– Det er mye skjønnhet som stråler ut av mennesker som våger å være annerledes. Jeg vil gjerne hjelpe dem med sine egne valg og gi dem tips til å bli synligere og tydeligere, sier hun og legger til:

– Vi trenger ikke konkurrere med hverandre. Vi bør løfte hverandre opp og gi hverandre selvtillit og styrke, samt mot til å være oss selv fullt og helt.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.