Her er Silje Norendals skjønnhetshemmeligheter

FEMININ: Norendal forteller til Vogue at hun synes det er viktig å opprettholde femininiteten ved å bruke sminke, krølle håret og bruke neglelakk. - Snowboard-sporten er veldig maskulin, sier hun. Foto: NTB Scanpix

Vannfast mascara, solpudder og krølltang:- Jeg føler meg ikke vel uten å sminke meg hver dag, forteller snowboardproffen Silje Norendal (21).

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Snowboardjenta Silje Norendal (21) får internasjonal oppmerksomhet for både ferdighetene sine, men også for sin freshe stil i bakken. Norendal ser ikke ut til å la seg stoppe av vind, snø og snowboardbriller – hun er stort sett til enhver tid perfekt sminket, skriver Vogue.

Nå avslører hun hemmelighetene bak sin kule bakkestil og hvorfor en god skjønnhetsrutine gjør henne til en bedre utøver.

FRESH: Silje Norendal bruker kun tre minutter på å krølle håret, så hvorfor ikek gjøre det når hun skal konkurrere også? Foto: NTB Scanpix

- Snowboard er en veldig maskulin sport så det er viktig å opprettholde femininiteten. Jeg føler meg ikke vel hvis jeg ikke bruker de 15 minuttene jeg trenger for å sminke meg og gjøre meg klar hver morgen. Og føler jeg med bra, yter jeg bedre i bakken, sier Norendal til Vogue.

Les også:Silje Norendal om million-photoshooten i Los Angeles.

- Hvordan gjør du deg klar?

- Jeg krøller alltid håret i fronten utenfor luen. Det tar tre minutter og utgjør hele forskjellen. Så tar jeg på solkrem, foundation, solpudder med faktor, vannfast mascara som gjør vippene lange og våt eyeliner. Til slutt bruker jeg bronzer i kinnene og litt i pannen. Hvis jeg kunne velge ett sminkeprodukt hadde det vært bronzer, helt klart.

Vil du også ha lange dådyrvipper?Slik legger du perfekt mascara uten klumper!

- Hva med leppene?

- Jeg bruker ikke så ofte leppestift, men hvis jeg gjør det så liker jeg best beige. Ellers så bruker jeg leppepomade med solfaktor 30 for å unngå å få tørre og sprukne lepper, forteller Norendal til Vogue og legger til:

- Hver morgen lager jeg meg en stor smoothie som består av masse bær, en halv banan og lettmelk. Enkelt og godt. Smaker nesten som sorbet-is, sier hun til magasinet. Få oppskriften til Tone Damlis skjønnhetssmoothie her!

Publisert: