Kim Kardashians beste selvbruning: Bli brun for under 500-lappen

Hvis du trodde Kim Kardashians (33) glødende og dype brunfarge kom gratis, må du tro om igjen – men heldigvis koster den ikke mer enn drøye 400 kroner.

Kim kardashian selvbruning

HVIT KJOLE: Kim Kardashian liker å framheve fargen sin i lyse kjoler - her i en aftenkjole fra Donna Karan. Foto: NTB Scanpix

Kim kardashian selvbruning

Selvbruningskrem (Phenomnenal 2-3 weeks tan lotion) fra Vitaliberata.no, 449 kr. Foto: Produsenten

Kim Kardashian er kanskje først og fremst kjent for fasongen kroppen sin, men det er liten tvil om at reality-stjernen også har en rekke skjønnhetsess i ermet for alltid å se bra ut.

Og mens hun sprader rundt i designerklær fra topp til tå, velger hun langt fra den dyreste varianten når det gjelder selvbruning. Akkurat nå sverger hun nemlig til Vita Liberatas økologiske selvbruningsprodukter, skriver Daily Mail.

Det er merkets grunnlegger og selvbruningsguru Fiona Locke som hjelper Kim med å få den perfekte gløden, og hun forteller til Daily Mail at hun gjerne bruker en ekstra mørk variant på den armensk-ættede skjønnheten.

kim kardashian selvbruning2

FESTKLAR: Kim Kardashian er ikke akkurat redd for å dra på, verken når det gjelder sminke eller selvbruning - vi er imponert over at hun likevel unngår skjolder! Foto: NTB Scanpix

kim kardashian selvbruning2

DRISTIG: Når man skal kjøre en utringning av dette kaliberet er det viktig at selvbruningen er like jevn på kroppen som i ansiktet. Foto: NTB Scanpix

Locke er fra før kjent for å «spray-tanne» kjendiser som Sienna Miller, Sofia Vergara og Gwyneth Paltrow.

Den beste nyheten er uansett: Selv ikke Kim Kardashian tømmer bruker store summer på svindyre selvbruningsprodukter.

Og enten du vil ta en Kim eller prøve noe annet, finnes det nok av rimelige varianter der ute. Noen forholdsregler bør du uansett ta - sjekk MinMotes tips for å unngå de verste selvbruningstabbene her.

Synes du 449 kroner er i meste laget? Her er to enda billigere selvbrunere:

spray tan

Selvbruningsspray fra Le Tan hos Coverbrands.no, 129 kr. Foto: Produsenten

spray tan

Selvbruningskrem fra Aco, 99 kr. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?