Skjønnhet

Skjønnhetsekspertens fem beauty-hacks

GLØD: Therese Aanonli avslører sine hemmeligheter for blant annet glød og fukt. Foto: Privat

Det enkle er ofte det beste. 

MinMote
Publisert:

Av: Therese Aanonli

Jeg er en «sucker» for beauty-hacks og alt det innebærer. Øverst på tronen så sitter det enkle som gir meg følelsen av velvære.

Og ja, det kan være så mangt, en deilig ansiktskrem, en varm dusj eller et glass isvann- gjerne med litt sitrongress i. Da snakker vi hverdagsluksus. Og hakk i hæl på tronen har vi alle triks som kan gjøre hverdagen enklere og mer effektiv. Jeg elsker når sminken kommer på kjapt og enkelt, men resultatet skal selvfølgelig være fresht.

SMINKE

Sminkeproduktet som gjelder nå

1. Grønn te og vann

Det er ingen hemmelighet, men vann gir en vanvittig flott glød og spenst til huden. Og vi kan aldri få nok påminnelser om det. Grønn te er også en stor favoritt til huden. Den demper rødhet og hovenhet i ansiktet samtidig som den kan redusere mørke ringer. Masse positivt i en grønn te, samtidig som den gir en deilig følelse av velvære.

2. Lys Eyeliner

Våkner du opp med røde øyne? Ja, da kan dette være det perfekte trikset for deg. Ved å påføre hvit eller nude eller beige kajal på våtlinjen vil du lysne øynene og få et mer våkent og åpent blikk.

3. Leppestift som blush

Ok, her snakker vi en av mine favoritttriks. Leppestift som blush gir den lekreste gløden til fjeset, da fuktige produkter gir en naturlig våt finish. Ved å bruke leppestiften som i blush skaper du også et delikat, naturlig og flott samspill til make-upen. Dette er for øvrig et supert tips dersom du skal på reisefot for å slippe å pakke så mye. To i en. Og du, du kan selvfølgelig bruke leppeestiften som øyenskygge også.

4. Kokosoljens Magi

Kokosoljen og alle dens muligheter er i vinden. Her er det uendelige muligheter til ulike hacks.

• Lag din egen kroppsskrubb ved å blande kokosolje og himalayasalt.

• Badeolje. Løs opp noen spiseskjeer i badevannet og vipps så har du babyhud.

• Sminkefjerner. Noen få dråper kokosolje fjerner enkelt make-upen, bruk gjerne bomullspad og rens med vann. Dersom du har tung sminke, la oljen virke noen minutter.

• Glød. Kokosolje mykgjør huden og dermed redusere tørre linjer og flekker.

• Barberskum. Bruk under barbering og etter barbering for en silkemyk hud.

• Lindring av hudirritasjon. Kokosolje inneholder laurinsyre som kan ha en betennelsesdempende effekt og lindre kløe og irritasjon.

• Hårkur. Masser oljen inn i håret og la virke i 30 minutter for et glansfullt hår. Vask håret grundig for å få ut oljen.

5. Øyenskygge i etterveksten

Irriterende ettervekst? Påfør en matt øyenskygge i etterveksten med en sminkebørste og du har nyfarget hår – dersom du ikke har tid eller mulighet til å komme deg til frisøren. For øvrig også et supert tips dersom du ønsker en ombre-look kun for en kveld.

Og sånn på tampen vil jeg skyte inn, sørg for å få nok søvn og stress ned.

Vel, ikke akkurat noen beauty-hacks da det er allmennkunnskap, men vi trenger stadige påminnelser i en ellers hektisk hverdag på de enkleste ting.

Ta vare på deg selv, lev og nyt øyeblikkene.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Les også

  1. MANN

    Sommerens beste toalettsaker for menn

  2. TILBEHØR

    Sommertrend: Beskytt hud og hår med hatter og sjal

  3. HUDPLEIE

    Slik unngår du uren hud i sommer

Relaterte artikler

LIVSSTIL

Slik bevarer du sommergløden

SMINKE

Den beste sminkelooken i sommer

SMINKE

Slik sminker du deg naturlig og solkysset

SMINKE

Tips: Slik kan du sminke deg selv til bryllup

SKJØNNHET

Stjel Matilda Djerf-looken

SMINKE

Slik får du den optimale gløden til 17. mai

SMINKE

Sminke til 17. mai: Dette velger influencerne