Skjønnhet

Fire inspirerende strikkekontoer du bør følge

Strikkesak hovedbilde

Deilig chunky strikk, broderte blomstermønstre og myk ull: MinMote guider deg til våre favoritt-strikkekontoer på Instagram. Klar, ferdig strikk!

  • Synne Krogstad Johnsen
Publisert:
Strikkesak hovedbilde

Foto: @plystreknitwear/Instagram

Strikkesak hovedbilde

Foto: @embrajulie/Instagram

Når vi nå blir sittende mye hjemme og har mer tid til overs enn til vanlig, er det lett å føle på rastløsheten. MinMote har plukket ut fire strikkekontoer på Instagram som garantert bringer frem lysten til å lære deg å strikke eller inspirere deg til å sette i gang med ditt neste strikkeprosjekt.

KLÆR

Høstens største trendplagg

@plystreknitwear

Warunee Bolstad er damen bak denne kontoen. Feeden er full av gensere, cardigans og topper i strikk i herlige fargetoner av blant annet kremhvitt, kamelfarge, gult og gammelrosa. Men det som kanskje er det mest unike med denne kontoen er Bolstads talent for brodering. Hun har en forkjærlighet for blomsterbroderinger som gir designet hennes et ekstra særpreg.

@embrajulie

Det er mor og datter, Anne-Grethe Embrå og Julie Embrå, som står bak merket Embaknit og denne fargerike profilen. Feeden deres er proppfull av gensere, vester og kjoler i strikk til liten og stor i fargeglade og inspirerende farger. Embraknit elsker fluffy garn og er tydelig inspirert av 80-tallet. Her finner du unike og freshe fargekombinasjoner som får opp humøret og gir deg lyst til å kle deg opp i farger på hjemmekontoret.

@fabelknitwear

Helene Arnesen er skaperen av @fabelknitwear og strikkemerket ved samme navn. Profilen gir et innblikk i merkets kreasjoner med feminine og elegante detaljer med ballongermer og hint av puffermer. Hun strikker mye i ulike kremfarger og lyse rosatoner, men også gensere og cardigans i toner av rødt fresher opp feeden. På flere av bildene er det avbildet en kremhvit strikket bluse med rund krage og ballongermer som gir en avslappet eleganse.

@witredesign

Bak Instagramkontoen @witredesign og strikkemerket ved samme navn finner vi Ida Wirak Trettevik. Feeden er en inspirerende kombinasjon av chunky strikkegensere og cardigans og tynnere singleter og t-skjorter i strikk, og viser hvor stort spennet er på hva man kan strikke med ulike metoder. Hun strikker for det meste ensfarget, men bruker ulike freshe farger som gjør feeden til en fryd for øyet.

Publisert:

Les også

  1. LIVSSTIL

    Slik bevarer du sommergløden

  2. KJENDIS

    Ti ganger prinsesse Diana inspirerte oss med garderoben sin

  3. SMINKE

    Hemmeligheten bak en glødende look som sitter hele dagen

Relaterte artikler

KLÆR

Brodert strikk er vårens søteste trend

KJENDIS

De nye it-jentene: Anneli Aaland

NYHETER

Tom Daley om strikke-interessen: – Har hjulpet meg så mye

LIVSSTIL

Seks damer som kan freshe opp Insta-feeden din

KLÆR

Ukens antrekk: 7 inspirerende looks

KLÆR

Lag din egen vest med glitter

KLÆR

MinStil: Helene Arnesen