Hvilken maskara er best? Se MinMotes favoritter

Å finne en maskara som ikke drysser, klumper seg eller gir deg sorte ringer rundt øynene er en test for tålmodigheten. Se hvilke maskaraer som har endt opp som MinMote-redaksjonens favoritter etter mange år med prøving.

maskara sonia

MinMote-Sonia bruker nå vippe-extensions, men var tidligere avhengig av vippetang og vannfast maskara. Foto: Privat

maskara sonia

«Clump Defy Masacara» fra Max Factor, 159 kr. Foto: Produsenten

Sonia Huanca Vold, MinMote-ansvarlig

– Jeg har de siste årene sverget til vippe-extensions, som gjør at jeg slipper å bruke maskara. Tidligere har jeg vært helt avhengig av gode maskaraer som gir lange, buede vipper og som ikke gir meg pandaøyne etter en lang dag. De vannfaste variantene av «Diorshow» fra Dior og «Lash Queen Feline» fra Helena Rubinstein var lenge favorittene, men det var frem til jeg fant den billige «Clump Defy»-maskaraen fra Max Factor.

Trykk på bildene for å se merke og pris!

Oda Marie Midbøe, journalist

Odas maskarafavoritt

MinMote-journalist Oda Marie Midbøe har i flere år sverget til en maskara fra Dior. Foto: Privat

Odas maskarafavoritt

Diorshow maskara fra Dior hos Kicks.no, fra 249 kr. Foto: Produsenten

– Etter å ha prøvd utrolig mange maskaraer fant jeg endelig en favoritt i denne for flere år siden. Jeg liker at vippene får volum, men at de fortsatt ser lange ut og ikke klumper seg. Denne maskaraen åpner virkelig blikket, og dersom du vil ha mer intensitet er det bare å påføre to lag. Det er også et stort pluss at den sjelden drysser og har lang holdbarhet.

Rut Helen Gjævert, TV-ansvarlig

rut maskara

Rut Helen Gjævert har sverget til samme maskara i mange, mange år. Foto: Privat

rut maskara

«Definicils Mascara» fra Lancôme hos Kicks.no, 290 kr. Foto: Produsenten

- Jeg har gjennom hele livet kun brukt to typer maskaraer – enten Lancômes « Definicils Mascara» eller en hvilken som helst Max Factor-maskara som gir løft. Fordi maskaraer som skal gi volum ofte ender opp med å klumpe seg, velger jeg alltid en som forlenger og løfter vippene.

Martine Haug Nysether, journalist

Martine maskarafavoritt

MinMote-journalist Martine Haug Nysether sverger til en maskara som gir volum og et åpent blikk. Foto: Privat

Martine maskarafavoritt

Lash Queen Feline Mascara fra Helena Rubenstein hos Kicks.no, fra 315 kr. Foto: Produsenten

– Jeg har prøvd utallige maskaraer opp gjennom årene, men etter at jeg prøvde denne maskaraen fra Helena Rubinstein har jeg funnet min favoritt. Jeg har ingen dådyrvipper fra naturens side, men denne maskaraen separerer vippene samtidig som de får litt ekstra volum. Jeg liker at den ikke klumper seg, noe jeg ofte har opplevd at maskaraer som lover volum gjør.

Martine Lunder, journalist

Martine maskara

Martine Lunder er MinMotes skjønnhetsansvarlig. Hun har prøvd utallige maskaraer, men har én soleklar favoritt. Foto: Oleghn

Martine maskara

Maskara fra Max Factor hos CoverBrands.no, 169 kr. Foto: Produsenten

– Jeg er en ekte skjønnhetsjunkie, og vil ikke engang tenke på hvor mye penger jeg har lagt igjen på dyre (og digge) sminkeprodukter. Dog er det ett produkt hvor jeg alltid velger budsjett-varianten - maskara. Denne er rett og slett den beste jeg har vært borti, og jeg føler jeg gjør et lite kupp hver gang den blir med hjem.

Celine Joheim, TV-koordinator

Celine maskarafavoritt

Celine Joheim vil aldri bytte sin Mac-maskara mot noen andre. Foto: Privat

Celine maskarafavoritt

False Lashes Mascara fra Mac hos Kicks.no, 225 kr. Foto: Produsenten

– Har brukt denne i to år nå, og ville aldri finne på å bytte. Den legger alltid på riktig mengde maskara på øyevippene, klumper ikke og tørker ikke inn. Den tar også de små vippene innerst i øyekroken uten at det klumper seg sammen og blir unaturlig. Man får lange og passe fyldige vipper. Den er også lett å holde i og siden stangen til børsten er lang, skal det mye til å søle noe i ansiktet.

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?