Slik får du Hailey Bieber-looken

La deg inspirere av stjernens glødende sminke.

«Glazed» er stikkordet når man skal kopiere sminken til Hailey Bieber (25). Den siste tiden har så å si alt stjernen har tatt på fjeset, kroppen og neglene blitt kopiert av folk verden over.

Det startet med «smultring-huden», som gikk ut på at huden din skulle se ut som en glasert doughnut. Deretter flyttet den samme trenden videre seg til neglene. Dronningen av glød tok altså trenden helt ut til fingerspissene, og TikTok elsket det som ble beskrevet som «doughnut-negler». Jepp, negler som ser ut som en glasert kake.

Med andre ord: Hailey Bieber er blitt litt av en inspirasjonskilde for mange.

Det er også derfor vi ba vår skjønnhetsekspert, makeupartist Therese Aanonli, om å vise oss hvordan man kan få Hailey Bieber-looken med sminke.

Vi lot oss inspirere av sminken Bieber har lagt på bildet over, og Therese tok selvfølgelig utfordringen på strak arm.

Resultatet kan du se øverst i saken.

GLØDENDE LOOK: Det som ofte kjennetegner Hailey Biebers sminke er glødende hud, bruntoner på øyenlokket, rosa blush og lepper. Øverst i saken kan du se hvordan MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli legger sminken som gir deg Hailey Bieber-looken.
GLØDENDE LOOK: Det som ofte kjennetegner Hailey Biebers sminke er glødende hud, bruntoner på øyenlokket, rosa blush og lepper. Øverst i saken kan du se hvordan MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli legger sminken som gir deg Hailey Bieber-looken.Cindy Ord/MG22

For å sikre Hailey Bieber-looken er det greit å notere seg et par stikkord:

  1. Bland hudkrem og foundation
  2. Skap ekstra glød med highlighter
  3. Bruk blush både på kinn og nese
  4. Legg på lipliner og avslutt med gloss
  5. Topp det hele med bronzer, og bruk også litt av det på øyenlokket

Ønsker du å se flere «Therese tester TikTok-trender»-videoer? Sjekk ut noen av dem her:

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?