Seks gutter med make-up-skills on fleek

SVINGER SMINKEKOSTEN: Patrick Starr (t.v) og Manny Mua har en solid fanskare. Her er de to på en filmpremiere.

Disse guttene er det verdt å følge med på om du vil ha en dose sminkeinspirasjon!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

At tiden der sminke er noe som er forbeholdt kvinner er for lengst forbi. Men det er heller ikke til å komme unna at det er flest jenter som er ivrige sminke-elskere. Her er seks menn som sminker fletta av de fleste. Se og lær!

MannyMua

YouTube-stjernen Manny Gutierrez har over 1,5 millioner følgere på sin kanal hvor han deler sminketutorials, produktomtaler og diverse sminketips. California-baserte Manny har også 2,2 millioner følgere på Instagram der han flittig deler sine beste tips til hvordan man skal få den perfekte sminkelooken. Han mener gutter fortjerner like mye anerkjennelse da det kommer til sminke som jenter. Med tutorials det faktisk er mulig å forstå og kopiere er Manny en av de virkelig gode mannlige sminkevloggerne der ute.

Bretman Rock

Med en hysterisk Instagram-konto er Bretman en firece diva som ikke er redd for å by på seg selv. Han deler nærmest daglig bilder og små videosnutter til sine 6,1 millioner følgere. Han har også gitt ut sine egen kolleksjon med blant annet klær og løsvipper. Bretman, som opprinnelig kommer fra Filipinene, men nå er bosatt på Hawaii, er også kjent for sine hysteriske tolkninger på sminketrender.

Jeffree Star

Jeffree Starr er personifiseringen av fabolous! Med veldig glamorøse sminkelooks er den Californina-baserte Youtube-stjernen en inspirasjon for kvinner og menn verden over. Starr har sin egen sminkekolleksjon, og nylig havnet han i en heftig Kat-fight med Kat Von D. Von D mente blant annet at Starr var et dårlig forbilde fordi han fremmer bruk av marihuana i noen av videoene sine.

Jake-Jamie Ward

Ward a.k.a The Beauty Boy er mannen å følge dersom du er på jakt etter inspirasjon til hvordan menn kan bruke flawless sminke uten å se dollet ut. Perfekte bryn og plettfri hud er blant hans varemerker. Ward har foreløpig ikke så mange Insta-følgere som sine sminke-kollegaer, men han er absolutt verdt å følge med på!

Angel Marino

I tillegg til å drive en godt likt Insta-konto med 1,2 millioner følgere er Angel «Mac Daddyy» Marino makeup-artist for kjendiser og på fotoshoots. Marino deler looks som ikke er like ekstreme som det noen av kollegaene hans gjør, så her er det mulig å plukke opp triks uten at du må forberede deg på en heftig runde med sminkekosten.

Patrick Starrr

Patrick «Starrr» Simondac har over 1,5 millioner følgere på Youtube. På egen kanal deler han alt fra tutorials på hvordan du kan sminke deg som Kylie Jenner til hvordan du kan ta på kontaktlinser med lange negler. På Instagram, hvor Simondac følges av over 2,3 millioner, er det bare å se opp for høy selfie og kjendisselfie-faktor! Starrr er knapt til å kjenne igjen med og uten sminke, og han fullfører alltid looken med humor.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.