Tester contour-hack: – Superfint til festsesongen

Glem tretall-teknikken og pudrete produkter: Ifølge TikTok er det dette contour-trikset som gjelder nå.

Mange forbinder nok «contouring» med Mario Dedivanovic, Kim Kardashians makeupartist. Sminketrenden kom inn som en storm i skjønnhetsbildet og har blitt der siden.

Noen vil hevde at det er én måte å gjøre «contouring» på, mens andre tyr til en rekke triks for å skape perfekte skygger i ansiktet.

Et av disse triksene har fått spesielt mye oppmerksomhet på TikTok den siste tiden.

I videoen ser vi at et kremete contour-produkt blir påført rett under kinnbenet og ned ved siden av leppe og hake. Deretter blender du det inn i huden for å unngå harde kanter.

Sjekk ut videoen øverst i saken for å se hvordan vår skjønnhetsekspert Therese Aanonli gjør det. Blender du feil kan du nemlig miste den effekten vi er ute etter!

Psst: I serien vår «Therese tester TikTok-trender» har Aanonli prøvd flere forskjellige tips og triks. Dersom du ønsker å se flere videoer, kan du klikke deg inn på disse lenkene:

MASKARATRIKSET TIL SELENA GOMEZ
LEGGER LEPPESTIFT MED Q-TIPS
SLIK FÅR DU HAILEY BIEBER-LOOKEN
UVANLIG PRIMER OVERRASKER
– FØLES SOM Å HOLDE PÅ I BLINDE

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Finn mer innhold om: