Selena Gomez om selvbruningstabbe: – Jeg er totalt oransje

BOMMET MED FARGEN: Selena Gomez fikk sjokk da hun så bildene av seg selv fra Met-gallaen i 2018.
BOMMET MED FARGEN: Selena Gomez fikk sjokk da hun så bildene av seg selv fra Met-gallaen i 2018. Kevin Mazur/Getty Images North America

Ikke bare bare med selvbruning.

Alle som har brukt selvbruning vet at det kan være utfordrende å få et naturlig og jevnt resultat.

Det fikk superstjernen Selena Gomez (29) smertelig erfare da hun var på Met-gallaen i 2018. Nå har hun snakket med motemagasinet Vogue om det hun ser tilbake på som en stor selvbruningstabbe:

IKKE FORNØYD: Selena Gomez mener hun bommet med selvbruningen denne kvelden. Temaet for kvelden var «Himmelske kropper: Mote og den katolske fantasi», som satte tydelige spor i kjendisenes antrekk.
IKKE FORNØYD: Selena Gomez mener hun bommet med selvbruningen denne kvelden. Temaet for kvelden var «Himmelske kropper: Mote og den katolske fantasi», som satte tydelige spor i kjendisenes antrekk.CARLO ALLEGRI / Reuters

– Jeg gjorde meg klar til Met-gallaen og ville ha litt mer farge. Jeg tok på litt selvbruningskrem, og det så veldig fint og jevnt ut. Utover kvelden ble jeg litt mørkere og mørkere, sier hun i Vogue-videoen.

Men ettersom kvelden gikk la hun ikke merke til hvordan fargen egentlig utviklet seg til å bli.

– Jeg var på et av de mest prestisjefylte og vakreste arrangementene, og jeg prøvde bare å se fin ut.

Da hun vel hadde satt seg inne i salen så hun på et bilde av seg selv på den røde løperen.

– Jeg er totalt oransje, sier hun og ler, før hun legger til:

– Jeg tenkte at dette kommer til å bli forferdelig, og at jeg kom til å bli spist levende for det. Min første reaksjon var å komme meg til helvette ut der i fra.

For å komme haterne i forkjøpet og gjøre det beste ut av det, bestemte hun seg for å tulle med hele situasjonen. Hun fikk derfor sikkerhetsvakten til å filme at hun løp igjennom et parkeringsanlegg, og la videoen ut på Instagram, med bildeteksten «meg da jeg så bildene fra Met-gallaen».

Met-gallaen er kjent som et av de viktigste mote-arrangementene i året, og blir vanligvis holdt den første mandagen i mai på Metropolitan museum i New York City. På grunn av pandemien er årets arrangement flyttet til 13 september. Motefesten har alltid et tema, og i år skal temaet være «In America: A Lexicon of Fashion».

SELVBRUNINGSTABBE: Selena Gomes mener selvbruningen hennes ble oransje på motefest.
SELVBRUNINGSTABBE: Selena Gomes mener selvbruningen hennes ble oransje på motefest. EDUARDO MUNOZ / Reuters

Det er ikke bare Gomez som sliter med selvbruningen. Nylig skrev MinMote om et selvbruningstriks som har gått viralt, og da vi prøvde gikk det virkelig galt.

Om du likevel vil prøve deg på selvbruning, har MinMote noen triks på lur for et vellykket resultat. Vi har også funnet frem til de beste selvbruningene til kroppen, og de beste selvbruningsdråpene til ansiktet.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?