Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Dette er hverdagsproduktet vi sverger til

FIN GLØD: Skjønnhetsinfluencer og makeup-artist Ragnhild Margrethe Andersen gir råd til hvordan du lykkes med BB-krem.

Her er ni lett dekkende produkter som er perfekte om du vil ha det kjapt og enkelt.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Med en travel hverdag og vinteren i anmarsj melder ønsket om å friske seg opp litt ekstra – uten den helt store innsatsen.

Derfor er både BB- og CC-krem og såkalte skin tints favoritter hos oss i redaksjonen. BB står for beauty balm eller blemish balm, mens CC står for color correcting. En skin tint, skal imidlertid kun gi litt farge.

Også skjønnhetsinfluencer og make-up artist Ragnhild Margrethe Andersen, kjent på Instagram under navnet @rmabeauty, er fan av denne produkttypen.

Om du vil ha en naturlig finish anbefaler hun å påføre produktet med fingrene slik at du får jobbet det godt inn i huden.

– For best resultat, la hudpleien din synke inn i huden i noen minutter før du påfører en fuktighetsrik BB- eller CC-krem, sier hun og legger til:

– Ikke erstatt dagkremen din med farget dagkrem eller BB-krem. Din hudpleierutine bør alltid være komplett for seg selv, og en farget dagkrem, BB- eller CC-krem er fortsatt bare sminke som har ekstra fuktighet.

For å få produktet til å vare på huden har hun følgende råd:

– Produkter med mye fuktighet har en tendens til å skli rundt og ikke sitte så godt, så et tynt lag med settingpudder er anbefalt, sier hun.

Og gjennom årene har vi i MinMote-redaksjonen testet mye forskjellig, og kommet frem til noen skikkelige favoritter. De ser naturlige ut, føles lette på huden og gir den berømte lille gløden.

CC-krem med fargekorrigeringFavoritt

CC-krem med fargekorrigering

CC-krem fra Erborian hos Vita. Denne CC-kremen er lysegrønn i tuben. Produktet tilpasser seg lyse hudtoner og dekker til rødhet. Gir også en fin glød til ansiktet.

399,-
Gå til butikk
Dråper som gir farge og blur

Dråper som gir farge og blur

Eaze Drop Blurring Skin Tint fra Fenty Beauty er ett produkt i dråpeform. Med et par dråper gir du huden et lett slør og jevn tone. Finnes tilpasset de fleste hudtoner. Fås kjøpt hos Fredrik & Louisa.

BB-krem

BB-krem

BB-krem fra Erborian som dekker lett. Denne minsker synligheten av porer og fine linjer, og har en mattende effekt.

399,-
Gå til butikk
CC-krem med full dekkevne

CC-krem med full dekkevne

Egenskapene til en foundation, men i en CC-krem? Da er dette produktet til deg. Denne kremen fra It Cosmetics dekker godt, og gir deg gløden. Denne, som er en favoritt blant mange, finnes i flere farger. Den inneholder også solfaktor 50. Fås blant annet kjøpt hos Kicks.

415,-
Gå til butikk
Fukt og jevn farge

Fukt og jevn farge

Complexion Rescue fra Bare Minerals gir en jevn hudtone og god fukt til huden. Dette er en gel-krem som nærmest føles som en fuktighetskrem. Produktet har også solfaktor 30. Finnes i flere farger, blant annet hos Blush.

469,-
Gå til butikk
Dewy glød

Dewy glød

Skin tint fra Lumene som gir fuktig glød. Denne jevner ut huden og har lav dekkevne. Fås blant annet kjøpt hos Lyko.

359,-
Gå til butikk
Lett dekk med glød

Lett dekk med glød

Ved første øyekast ser DeamSkin ut som en foundation, men den er utrolig lett og gir ikke så mye dekk. Likevel jevner den ut hudtonen og tilfører glød! Her kan du også kjøpe refill. Finnes i flere farger.

840,-
Gå til butikk
BB-krem med glød

BB-krem med glød

BB-krem fra Camilla Pihl. Denne legger seg pent på huden, og gir glød. Finnes i ulike farger, og har solfaktor 50. Fås kjøpt hos Vita.

329,-
Gå til butikk
Luksusfølelsen

Luksusfølelsen

CC-kren fra Chanel gir luksus i hverdagen, og ikke minst et lekkert resultat.

660,-hos Fredrik & Louisa
Gå til butikk
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.