Golden Globes: Slik får du den glamorøse looken til Lady Gaga

KOPIER LOOKEN: Lady Gaga hadde en elegant sveis og glamorøs sminke på årets Golden Globes. Du kan lett kopiere looken hjemme! Foto: AFP/Cecilie Krogh

Med disse enkle stegene kan du stråle like mye som Lady Gaga ved neste festlige anledning.

Cecilie Krogh
Publisert:

Lady Gaga strålte på gårsdagens Golden Globe-utdeling. Hun vant pris, samtidig som hun stjal showet på den røde med glamorøs designerkjole og matchende hår.

Med noen enkle grep kan du kopiere den fantastiske looken!

HÅR

Få perfekt krøller over natten

Her er steg for steg hvordan du får til dette hjemme – både når det kommer til sminke og hår.

Sminke:

STEG 1: Påfør foundation og concealer.
STEG 2: Bruk solpudder for å fremheve trekkene dine. Et tips kan være å legge det i et tre-tall på hver side av ansiktet; panne, kinnbein og kjeveparti. Bruk en lett blush på kinnene for å tilføre friskhet.
STEG 3: Bruk highlighter for å få et ekstra glødende uttrykk. En flytende highlighter er ofte lettere å legge. Bruk den gjerne både på kinnbeina og litt på nesen.
STEG 4: Påfør en lys øyenskygge på hele lokket – helt opp til brynet. Lady Gaga har ikke spart på skimmeret – og det gjør ikke vi heller.
STEG 5: Lady Gaga fokuserer mye på øyenbrynene. Bruk gjerne en brynsskygge for å fylle inn og gjøre brynene store og markerte.
STEG 6: Vi følger opp med en grå skygge som legges på selve øyenlokket. Det er viktig at du duser den ut i ytterkantene – da blir resultatet mykere. Husk også å påføre øyenskygge langs vippekanten under øyet.
TIPS: Hold gjerne litt papir under øyet slik at du ikke får masse shimmer på kinnene.
STEG 7: Bruk en sort blyantliner og ram inn øynene.
STEG 8: Påfør maskara. Start helt inn ved vipperoten, og øyevippene i en sikksakk-bevegelse med maskara-kosten for å få maks volum.
TIPS: For å få ekstra volum kan du eventuelt ta på løsvipper.
STEG 9: Avslutt med en nude lipgloss!

Hår:


Publisert: