Slik sminker du deg som Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markles enkle signatur-sminkelook er lekker og kan brukes til alt. 

Emilie Tømmerberg
Publisert:
Meghan Markle

Meghan Markle bruker ofte denne sminkelooken. Foto: AFP.

Meghan Markle

Her viser MinMotes skjønnhetsekspert hvordan du kan kopiere looken. Foto: Emilie Tømmerberg,

Meghan Markle har den siste tiden blitt kvinnen alle snakker om, og det er knyttet store forventninger til det kommende kongelige bryllupet.
Markle blir ofte sett i en enkel, men sofistikert sminkelook. Hun har tidligere uttalt at hun ønsker at foundationen skal være så lett at fregnene synes igjennom, noe hun sannsynligvis også kommer til å følge på bryllupsdagen.

KJENDIS

11 ganger Meghan Markle og Hertuginne Kate matchet

Viktige trekk er at huden har masse glød, kinnene har et hint av en frisk rouge og øynene er markert med en brun øyenskygge.

Her kan du se hvor enkelt det er å gjenskape den klassiske Meghan Markle-sminken:

SIGNATUR-LOOK: Meghan Markle blir ofte sett med denne sminkelooken. Foto: AFP
GOD BASE: Som en lett base på huden så blandet jeg inn en flytende highlighter sammen med foundationen. Dette vil gi huden masse glød og jevne ut hudtonen. Jeg har passet på å legge et lett lag så fregnene synes litt igjennom. Så gikk jeg over med en concealer under øynene, rundt nesevingene og andre partier som trenger litt ekstra dekke. Meghan har veldig naturlig og velstelte bryn så jeg brukte en lett hånd når jeg markerte de med en brynspomade. Meghan fremhever ofte øynene med en lett sotet øyenskygge i brun. Jeg brukte en brun øyenskygge med veldig finkornet skimmer opp til globallinjen og sotet dette godt ut med en stor øyenskyggekost. Her gjelder det å blande ut øyenskyggen godt. Foto: Emilie Tømmerberg.
FOKUS PÅ ØYNE: Selv om sminkelooken skal holdes naturlig så markerer hun alltid øynene med en kajal. Hun bruker nok en mørk brun men her kan du også bruke sort. Jeg har lagt den tett langs den øvre vippekanten, både over og under. Dette vil gjøre at vippene ser tettere og mer fyldige ut. Foto: Emilie Tømmerberg.
INGEN HARDE LINJER: Meghan har sjeldent en hard linje langs vippene så jeg brukte en smal øyenskygge kost til å duse denne ut. Da sklir den finere sammen med øyenskyggen og det blir en klassisk sotet sminkelook. Jeg brukte den samme børsten til å markere litt langs den nedre vippekanten. Foto: Emilie Tømmerberg.
LETT HÅND: For litt ekstra farge i ansiktet så brukte jeg et matt solpudder langs konturene i ansiktet. Jeg brukte en veldig lett hånd for hele sminkelooken skal være veldig naturlig. Foto: Emilie Tømmerberg.
FREMHEV ANSIKTET: Meghan har alltid friske kinn og jeg la en matt rouge i eplekinnene. Den beste måten å få det til å se naturlig ut er å smile og legge rougen i det fyldigste partiet. Pass på at rougen ikke blir for rosa, den skal skli fint inn med din naturlige leppefarge. Foto: Emilie Tømmerberg.
SISTE FINISH: Sminkelooken ble avsluttet med et lag maskara og en naturlig nudefarget leppestift. Meghan har nesten alltid en lekker nudefarget leppestift. Sminken er enkel og passer til veldig mange anledninger. Foto: Emilie Tømmerberg.
Publisert: