Therese Aanonli er MinMotes nye skjønnhetsekspert

SMINKEEKSPERT: Therese Aanonli elsker sminke som har det lille ekstra. Nå skal hun dele sine beste tips. Foto: Privat.

Influenceren (35) vil dele sine smarte triks og inspirere til å utforske mer med sminke.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Therese Adsen Aanonli elsker det enkle som har det lille ekstra. Nå skal hun gi MinMotes lesere sine beste tips, og inspirere med enkle og kule makeuplooks.

– Makeup skal være gøy, det finnes ingen regler. Det viktigste er at man er komfortabel i egen hud, sier hun.
På spørsmål om hvordan hun syns det er å være MinMotes nye skjønnhetsekspert sier hun at hun ser frem til å kunne dele av kunnskapen og lidenskapen sin.
– Det er så FETT det! Jeg har så vanvittig mye på hjertet og gleder meg stort til å dele all min kunnskap og inspirere alle i Norges land. Jeg vil helt klart lære folk å tørre å tenke litt utenfor boksen. Det trenger ikke være galskap med en «pop of color» eller litt glitter. Det kan være delikat og klassisk, sier hun.

Les også: Dette er de største hårtrendene for 2020
Til daglig jobber Aanonli som influencer med nesten 60.000 følgere på Instagram og som frilans makeupartist. I hele 14 år har hun svingt børstene sine på ulike fjes innenfor TV og reklame. For tiden bor hun i Oslo sammen med jentene sine, samboeren Julie og deres tre år gamle datter, Nelly.

Merittlisten er lang. Aanonli har jobbet med alt fra Triana Iglesias på «Paradise hotel» til Ida Gran-Jansen i «Idas fristelser», «Idol», «Åsted Norge», «Stjernekamp» med mer i fjernsynsruten, og som key makeup-artist for NYX cosmetics under Oslo runway. Hun har også gjort flere reklameshoots innenfor moteverden.

Ingeborg favoritter
HUDPLEIE

Dette er MinMote-redaksjonens favorittprodukter

Therese kommer fra en liten halvøy på kysten i Trøndelag – og mener det er oppveksten i havgapet som ga henne den perfekte start på å dyrke kreativiteten.
– Interessen for makeup har alltid vært der. Det startet med tegning og maling og eskalerte fort til utforskning av mammas makeup på lillebror og naboer.

HÅR

UNNGÅ DENNE HÅRKUR-TABBEN

– Hva er det som gjør sminke til din lidenskap?
– Åh, alt. Det gir meg liv. Det gir meg glede. Det gir meg sommerfugler i magen. Det gir meg muligheten til å uttrykke meg. Og mest av alt, det gir meg mulighet til hjelpe andre! Med min kunnskap og min stemme kan jeg lære bort triks som kan være til stor hjelp. Og det aller viktigste, normalisere hud tekstur og ujevnheter, for vi alle har det, sier hun.

Selv har hun brukt tid på å bli glad i og kjent med sin egen hud, og nå vil hun dele kunnskapen.

– Jeg var helt klart avhengig av foundation da jeg tidligere ikke var venn med min melasma som er pigmentering. Men nå elsker jeg pigmenteringen min, den gjør «meg til meg» og er mitt eget lille fingeravtrykk, sier hun.

HÅR

DETTE ER DEN BESTE TØRRSJAMPOEN

Noe av det hun syns er aller morsomst med makeup er at hun stadig lærer nye ting.
– Men den største kunnskapen er tryggheten i meg selv. Det gjør alt. Både som influencer og frilanser ute i felt på opptak, sier hun.

Aanonli har en forkjærlighet for det som er annerledes, men om hun skal trekke frem tre trender hun har troen på nå er det tydelig eyeliner, glitter og en glødende hud som gjelder.
– Jeg har stor tro på floating eyeliner, som jeg liker å kalle «high-liner», i klare farger. Jeg er sikker på at vi ser mer og mer av denne typen liner mot våren.

– I 2019 så vi en stigende trend av glitter, farger og det lille ekstra etter serien «Euphoria» kom på banen, og jeg tror helt klart det vil eskalere i 2020. Mer vågale looks vil være i vinden og flere tørr å kaste seg på ballen.

– Glassaktig «glossy» hud har vi sett i 2019, men den trenden er en stayer. Fuktighetskremer, oljer og highlight er de perfekte produktene for å glosse opp ansiktet med. Bruk pudder kun på enkelte områder for å unngå å se svett ut, råder hun.

Følg med på MinMote for Aanonlis spennende og inspirerende spalter! Om du har innspill til hva du vil lese om kan du gjerne sende oss en melding på Instagramkontoen @minmote.no.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.