Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nå går Hailey Biebers negler viralt

GLØD: Hailey Bieber har skapt en ny negletrend med sine doughnut-inspirerte negler.
GLØD: Hailey Bieber har skapt en ny negletrend med sine doughnut-inspirerte negler. MEGA / GC Images

Slik får du de ultimate «cool girl»-neglene!

Det er ikke sjeldent internett lar seg inspirere av Hailey Bieber, og denne gangen er det neglene hennes som har blitt TikToks (og neglesalongenes) nye dille.

Stjernen er kjent for sin forkjærlighet for glødende hud, og har tidligere uttalt at om hun ikke ser ut som en glasert doughnut før hun legger seg, gjør hun ikke hudpleien riktig.

Dronningen av glød har nå tatt trenden helt ut til fingerspissene, og TikTok elsker det som blir beskrevet som «doughnut-negler». Jepp, negler som ser ut som en glasert kake.

HER STARTET DET: Det var under Met-gallaen i mai at Hailey Bieber dukket opp med neglene første gang.
HER STARTET DET: Det var under Met-gallaen i mai at Hailey Bieber dukket opp med neglene første gang. Mike Coppola / AFP

Den siste tiden har neglene til Bieber gått viralt, og har allerede rukket å bli omtalt av blant annet Elle, Allure, Seventeen Magazine og flere.

SKIMRENDE: Disse neglene har Eszter Bak laget, inspirert av Hailey Bieber-manikyren.
SKIMRENDE: Disse neglene har Eszter Bak laget, inspirert av Hailey Bieber-manikyren. Privat

Oppskriften

Til fansens store glede har stjernens negledesigner Zola Ganzorigt delt fremgangsmåten til hvordan hun lager de virale doughnut-neglene på sin Instagram-konto.

Det som utgjør Biebers manikyr er baselakk, så et lag av den melkehvite lakken Funny Bunny fra OPI. Deretter kommer selve glasuren på kaken: det perlemorskimrende toppingpulveret Tin Man Can fra OPI, før det avsluttes med toplakk.

– Elsker glød

Makeup-artist Tomas Erdis har sansen for de spesielle neglene.

– Jeg synes de er superfine, freshe og klassiske! De passer alle, og får hendene dine til å se mye friskere ut.

Han tror grunnen til at nettopp disse neglene har tatt av i sosiale medier er at vi dras mot det som glitrer, og at det alltid er gøy med noe nytt som gjør at man føler seg litt ekstra fin.

– Personlig så elsker jeg glød, både når det kommer til sminke, hår og negler. Glød og en duggfrisk look er jo nærmest definisjonen på friskhet, sunnhet og ungdommelighet, og dermed noe vi alltid kommer til å strebe mot.

Hos salongen Kolors i Oslo har de også merket pågang etter de spesielle neglene tok av på TikTok. Eszter Bak sier hun fikk de første forespørslene om neglene i juli, og at det deretter gradvis har tatt seg opp.

– I dag gjorde jeg disse neglene på alle kundene bortsett fra en, så etterspørselen er definitiv høy, sier Eszter Bak som driver salongen.

SOMMERGLØD: Eszter Bak sier neglene gjør seg særlig godt i solskinn.
SOMMERGLØD: Eszter Bak sier neglene gjør seg særlig godt i solskinn. Privat

Makeup-artisten Erdis tror negletrenden gjør at vi kommer til å se enda flere skimrende sminketrender.

– Jeg håper at folk tør å ta i bruk denne trenden, uten å måtte tenke så stort. Noen ganger er det nok med bare et lite hint av skimmer på øyenlokket for å tilføre det lille ekstra.

Eszter Bak sier at mange kunder i salongen foretrekker melkehvite og duse negler, og at denne trenden derfor er en stilig oppgradering.

– Så snart de ser det skimrende neglene, så faller de helt for det. Det er også en design som passer til mye, som kler mange hudtoner og mange antrekk, fra helt avslappet til brudekjole, sier hun og legger til:

– Det er det ultimate sommerdesignet!

Gjør det selv

Om du er på utkikk etter neglelakker som kan gi deg doughnut-negler à la Hailey Bieber, men ikke har tilgang til det eksakte pulveret, tipser danske Costume om at man kan bruke et sminkepigment eller øyenskygge på neglen for å så låse det på neglen med en topcoat.
Her har vi også plukket ut lakk som passer midt i blinken til en aldri så liten DIY.

Baselakk

Baselakk

Baselakk som forlenger lakkes holdbarhet.

Styrkende underlakk

Styrkende underlakk

Underlakk som styrker dine naturlige negler.

Nærende olje

Nærende olje

Negleolje i tubeform med pleiende og fuktighetsgivende egenskaper.

Melkehvit

Melkehvit

Melkehvit neglelakk fra H&M.

Hvit lakk

Hvit lakk

Hvit neglelakk i fargen Funny Bunny.

Alt i ett

Alt i ett

Lakk som gir pleie, base, farge og top coat i én og samme flaske.

Lys rosa

Lys rosa

Lys neglelakk som er inspirert av naturen.

Økologisk neglelakk

Økologisk neglelakk

Økologisk og transparent neglelakk med sølvhvit perlemorskimmer.

Baselakk med rosa undertoner

Baselakk med rosa undertoner

En baselakk med rosa undertoner som jevner ut neglene.

Bred kost

Bred kost

Neglelakk med ekstra bred kost.

Perlefarge

Perlefarge

Neglelakk fra Essie i fargen Pure Pearlfection.

Glitrende top coat

Glitrende top coat

Beskyttende overlakk med sølvglitter.

Holografisk

Holografisk

Neglelakk fra IsaDora med holografisk effekt.

Hvordan var din opplevelse i dag?