Skjønnhet

Kylie Jenner utvider sminkekolleksjonen med øyenskygge

KJENT LOOK: Kylie Jenner har slått seg stort opp som leppestift-selger, og nå lanserer hun også øyenskygge. Her fra en kjendisfest tidligere i sommer. Foto: AFP

Etter suksessen med «Kylie Jenner Lip Kit» fortsetter Kylie Jenner (18) sminkekarrieren og lanserer øyenskygge.

Camilla Christensen
Publisert:

Jenners sminkeeventyr begynte med leppene:

Den yngste søsteren i Kardashian/Jenner-klanen gikk for et drøyt år siden nærmest over natten fra å ha små og naturlige lepper til å ha en usedvanlig fyldig trutmunn. Ryktene begynte umiddelbart å storme rundt den unge reality-stjernen, før hun i fjor innrømte kirurgisk leppeforstørring i en episode av «Keeping up with the Kardashians».

NYHETER

Kardashian-søstrene er skremmende

De mange spekulasjonene rundt Jenners leppeforandringer førte til en Instagram-trend hvor unge jenter brukte shotglass og korker til å suge leppene større, med #Kyliejennerlipchallenge.

Få også med deg dette lipliner-trikset:

Leppesuksess

Den skadelige Instagram-trenden fikk mye kritikk, men Jenner selv snudde situasjonen til noe positivt for sin egen lommebok. Kylie og «Momager» Kris Jenner fikk nemlig fort satt i gang en egen sminkekolleksjon som bestod av leppestifter, lipgloss og liplinere - som solgte for millioner.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Lanserer øyenskygge

Og sminkekarrieren til Kylie stopper ikke der:

På sin egen nettside avslører Kylie Jenner at hun i dag lanserer en egen kolleksjon med øyenskygger i ni ulike farger. Øyenskyggene er i jordfarger som er farger vi vanligvis ser Jenner i. Palettene vil bli solgt i Jenners egne nettbutikk sammen med leppekolleksjonen, som sender produkter til nesten hele verden, inkludert Norge.

Hva prislappen på en øyenskygge-pallett er ikke kjent.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

«Kylie Jenner Lip Kit» ble utsolgt på bare 16 minutter, så det er forventet stort trykk på øyenskyggene som kommer i dag.

På Instagram har Kylie delt flere bilder av den kommende øyenskyggelinjen i tillegg til en video hvor hun er med på fabrikken hvor øyenskyggen blir produsert.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Skeptisk

MinMote-leder Martine Lunder er så langt ikke imponert over Jenners leppeprodukter, og hyller heller ikke skyggene som nå kommer.

- Det Kylie Jenner og apparatet rundt henne skal ha, er at de gang på gang klarer å profittere på unge jenters ønske om å se ut som en Kardashian eller Jenner - selv når det er uttalt at det er kirurgi som ligger bak, i alle fall når det gjelder leppeproduktene.

- Jeg tviler ikke på at også disse øyenskyggene kommer til å selge bra, ettersom Kylie Jenner er et forbilde for så mange, men jeg synes jo ikke det er veldig nyskapende å lansere en øyenskyggepallett med jordtoner.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Kim Kardashian stjal showet i trendy «undertøyskjole»

 2. NYHETER

  Glitter og glamour: De best kledde kjendisene i Cannes

 3. KJENDIS

  Khloé Kardashian: – Stylister ville ikke jobbe med meg fordi jeg var for stor

 4. NYHETER

  Kendall Jenner og Stephanie Seymour i modell-krangel

Relaterte artikler

SMINKE

Nå kommer Kylie Cosmetics til Norge

KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

NYHETER

Kylie Jenner markerer seg på gjev liste

SMINKE

MinMote tester: Kylie Jenners «Lip Kit»

NYHETER

Kim Kardashian West bringer kroppsglitteret tilbake

SMINKE

Kritiske til Kylie Jenners nye sminkekolleksjon

NYHETER

Juliane Snekkestad er modell for Kylie Jenner